Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Prachtige membraan architectuur als terrasoverkapping in Venray

mei 4, 2023

Geniet van de meest verfijnde terraservaring onder de hemel van Venray met Texstyleroofs, de pionier in prachtige membraan architectuur voor terrasoverkappingen.

Onze meesterlijk ontworpen installaties brengen een vleugje elegantie en functionaliteit naar uw buitenruimte, waarbij ze beschutting bieden tegen de elementen zonder in te boeten aan esthetiek. Verbeeld u een naadloze integratie van moderne technologie en tijdloos design, gecombineerd om een oase van comfort te creëren in uw eigen achtertuin. Met onze terrasoverkappingen geniet u van het buitenleven in stijl, ongeacht het weer, terwijl u wordt omarmd door de subtiele elegantie van een membraan architectuur die zowel praktisch als prachtig is.

Onze nieuwste installatie in Venray belichaamt deze filosofie van verfijning en vakmanschap. Gelegen in het hart van deze bruisende stad, voegt onze terrasoverkapping een vleugje eigentijdse klasse toe aan het Venrayse landschap. Of het nu gaat om een ontspannen middag met vrienden of een intiem diner bij kaarslicht, onze installatie biedt de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Met Texstyleroofs kunt u rekenen op ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze producten worden vervaardigd met de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, zodat u jarenlang kunt genieten van uw investering. Bovendien streven we ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen, met op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw levensstijl en smaak.

Kies voor Texstyleroofs en ontdek de perfecte synergie tussen vorm en functie voor uw buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droom van een prachtige terrasoverkapping in Venray werkelijkheid maken.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.