Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Prachtige Beige terrasoverkapping van schaduwdoek in Epe

nov 3, 2022

Bij Texstyleroofs krijgen we dan ook regelmatig de vraag hoe sterk onze textiele overkappingen zijn en of ze kunnen blijven staan bij stormachtig weer

Gelukkig kunnen we onze klanten geruststellen; de zonnezeilen en schaduwdoeken van Texstyleroofs zijn namelijk door high-end engineering niet alleen waterdicht en zonwerend, maar ook stormvast. Dat betekent dat onze overkappingen praktisch iedere storm kunnen weer staan. Geen gedoe met afhalen en opbergen van onze textiele doeken als het gaat waaien, of erger nog, gaat stormen.

Tijdens uw zoektocht naar een windbestendige semipermanente overkapping van textiel bent u vast de termen “stormvast” en “stormbestendig” tegengekomen op de pagina’s van diverse aanbieders van textiele of membraan overkappingen 

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .