Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Op maat gemaakte zeildoek terrasoverkapping en vergunningsvrije carport bij Hk logistics in Zelhem

okt 30, 2023

Bij Hk Logistics in Zelhem hebben we twee mooie projecten gerealiseerd, waar stijl en functionaliteit samenkomen: de Texstyleroofs terrasoverkapping en design carport. Ontdek de revolutie in op maat gemaakte zeildoek terrasoverkappingen en vergunningsvrije carports die uw buitenruimte transformeren tot een stijlvolle en functionele oase.

Texstyleroofs Zeildoek Terrasoverkapping

Ontdek de nieuwste revolutie in terrasoverkappingen op maat met de Texstyleroofs zeildoek terrasoverkapping. Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen – dit innovatieve ontwerp vormt de basis van al onze Texstyleroofs oplossingen. Niet langer afhankelijk zijn van het weer om buiten te zitten? Onze terrasoverkappingen bieden de perfecte oplossing.

Waarom een zeildoek terrasoverkapping?

Met een Texstyleroofs zeildoek terrasoverkapping creëert u een plek waar u altijd droog en comfortabel kunt zitten. Voeg heaters en sfeerverlichting toe voor extra comfort op koudere dagen. Onze overkappingen geven op een sfeervolle en luxueuze wijze het gevoel van een warme omarming. Volledig waterdicht en lichtdoorlatend, verlies geen licht binnenshuis.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Terrasoverkapping voor grotere ruimtes

Onze zeildoek terrasoverkappingen zijn geschikt voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter. Voor grotere ruimtes raden wij aan meerdere constructies te plaatsen, die elkaar overlappen. Onze semi-permanente constructies zijn vergunningsvrij en eenvoudig te demonteren. Functie en design staan centraal, en ons eenvoudige maar functionele systeem maakt individuele demontage binnen tien minuten mogelijk.

Kundig advies voor uw terrasoverkapping op maat

Twijfelt u nog? Ons team biedt kundig advies op maat. Vul het contactformulier in voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden voor uw situatie. We inventariseren uw wensen en eisen en presenteren een advies op maat met realistische 3D-studies om u te helpen visualiseren hoe uw Texstyleroofs design eruit zal zien.

 


De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Texstyleroofs Design Carport

Bescherm uw auto in stijl met onze vergunningsvrije carports van zeil, een unieke combinatie van stijl en functionaliteit.

Waarom een zonnezeil carport?

  • Vergunningsvrij te plaatsen
  • Auto beschermd tegen weersinvloeden
  • Carport op maat gemaakt
  • Vorstvrije omgeving
  • Mogelijk droog naar uw auto
  • Stijlvolle uitstraling
  • Minder kans op roestvorming

Onze carports zijn ontworpen op basis van membraantechnologie, met een dubbele kromming voor extra stevigheid. Ze zijn vergelijkbaar in sterkte en duurzaamheid met vaste carports, maar door hun semipermanente karakter vaak vergunningsvrij. Kies uit een scala aan kleuren om uw carport perfect te laten integreren in uw woning en tuin.

Bij Texstyleroofs gaan stijlvolle ontwerpen hand in hand met duurzame oplossingen. Transformeer uw buitenruimte met onze Texstyleroofs terrasoverkapping en design carport. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u begeleiden naar de perfecte oplossing voor uw wensen en behoeften.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .