Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Moss Green 3D design carport overkapping Blaricum

okt 26, 2022

Bescherm uw auto in stijl met een carport van zeil

Een vergunningsvrije carport op maat is een stijlvolle en functionele oplossing om uw auto(’s) te beschermen. Omdat alle overkappingsoplossingen van Texstyleroofs volledig op maat worden gemaakt en vakkundig worden geïnstalleerd, sluit de carport die wij leveren altijd naadloos aan op uw wensen en eisen. Onze membraan overkappingen zijn uniek en in hun vorm altijd voorzien van een dubbele kromming. Deze dubbele kromming zorgt ervoor dat de overkapping zeer stevig en stormvast is. In tegenstelling tot een vaste carport van aluminium of hout, is een Texstyleroof met haar semipermanente karakter vergunningsvrij.

Vaak is een garage onderdeel van uw woning en wordt deze gebruikt voor allerlei doeleinden, behalve het beschermen van uw auto. Een carport van zeil is in dat opzicht een mooie toevoeging. Zeer functioneel, maar bovenal ook erg stijlvol.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .