Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Moderne design terrasoverkapping aan een mooie loft woning in Langbroek

dec 15, 2023

Ontdek het ultieme genot van het buitenleven met de nieuwste Texstyleroofs terrasoverkapping, geïnstalleerd bij een schitterende loft woning in Langbroek. Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen, deze textiele membraan overkapping vormt de kern van Texstyleroofs’ innovatieve oplossingen. Of het nu hoogzomer is of in het voor- en najaar, deze overkapping biedt een veelzijdige bescherming tegen regen, wind of overmatige zonneschijn.

Textiele Overkapping aan Huis: Een Verlengstuk van Uw Leefruimte

Met een textiele overkapping aan huis van Texstyleroofs creëert u niet alleen extra ruimte, maar ook een oase van comfort. Deze luxe overkapping beschermt niet alleen u, maar ook uw tuinmeubelen, waardoor u kunt investeren in een stijlvolle loungeset. Uw terras wordt een verlengstuk van uw woonkamer, waar u kunt barbecueën of borrelen met familie en vrienden. Met verlichting, heaters en sfeervolle accessoires maakt u van uw terras een plek om samen te genieten.

Textiele Overkapping aan Huis: Lichtdoorlatend en Op Maat

Texstyleroofs biedt textiele overkappingen op maat die niet alleen bescherming bieden maar ook lichtdoorlatend zijn. Gemaakt van UV-werend materiaal zorgen ze voor een aangename sfeer zonder veel lichtverlies in uw woning. Met 20 kleuropties kunt u de overkapping aanpassen aan uw voorkeuren. Onze 3D-designs tonen precies hoe de zon- en schaduwlijnen op uw terras aan huis vallen, dankzij de unieke dubbele kromming die kenmerkend is voor Texstyleroofs.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Verrijk uw

De Veelzijdigheid van een Textiele Overkapping aan Huis

Of het nu gaat om een terras aan huis of een carport, Texstyleroofs biedt maatwerk dat perfect aansluit bij de architectuur van uw woning. Een carport beschermt uw auto’s tegen alle weersomstandigheden, minimaliseert roestvorming en elimineert het krabben van ijs in de winter. Texstyleroofs stelt uw wensen centraal en ontwerpt samen met u een carport op maat die functioneel en stijlvol is.

Textiele Overkapping aan Huis: Genieten onder de Sterrenhemel

Maak van uw tuin een verlengstuk van uw woning met een Texstyleroofs textiele overkapping. Geniet het hele jaar door van uw buitenruimte met luxe en comfort. Ontspan onder de sterrenhemel, beschermd tegen weersinvloeden en nieuwsgierige blikken. Privacy is gegarandeerd.

 

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Interesse in een design overkapping op Maat in Langbroek?

Enthousiast geworden?

Als u van uw buitenruimte een stijlvolle, comfortabele plek wilt maken, staan de membraanspecialisten van Texstyleroofs voor u klaar. Met slechts enkele foto’s van uw buitenruimte en omgeving ontwerpen wij snel en op maat een overkapping die bij u past. Neem contact met ons op via telefoon of het contactformulier op de pagina. Texstyleroofs – waar buitenleven een luxe wordt.

 

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .