Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Modern schaduwsysteem als veranda overkapping in nieuwbouwwijk Blauwestad

jan 25, 2024

Ontdek de revolutie in terrasoverkappingen met de nieuwe installatie van een Texstyleroofs schaduwsysteem in de bruisende nieuwbouwwijk Blauwestad in Groningen. Dit lichtgewicht, dubbel gekromde en voorgespannen schaduwsysteem vormt de kern van een verfijnde buitenbeleving, waarbij modern design, functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.

Het Alternatief op de Vaste Overkapping

Een Texstyleroofs schaduwsysteem biedt het alternatief voor de traditionele vaste overkapping. Het hebben van een terrasoverkapping is een luxe die het buitenleven verlengt, ongeacht de weersomstandigheden. Waar vaste overkappingen vaak vragen oproepen over lichtinval, vergunningen en beperkte ontwerpmogelijkheden, streeft Texstyleroofs ernaar deze zorgen weg te nemen.

Esthetisch Verantwoord en Stormvast Design

In tegenstelling tot rechtlijnige vaste overkappingen biedt het voorgevormde, dubbel gekromde ontwerp van Texstyleroofs een esthetisch verantwoorde oplossing. De aerodynamische functie van het membraanzeildoek zorgt niet alleen voor een harmonieus geheel met strakke lijnen maar waarborgt ook de stormvastheid. Een Texstyleroofs schaduwsysteem is niet slechts een alternatief; het is een voorwaarde voor flair, esthetiek, sfeer en een vakantiegevoel, zonder concessies te doen aan waterdichtheid en UV-wering.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Uitgebreide Schaduwanalyse en Maatwerk

Texstyleroofs begrijpt dat schaduw niet alleen een functionaliteit is maar ook een kunst. Dankzij de dubbel gekromde lijnen en de variërende hoog-laagverschillen in het membraanzeildoek, wordt de schaduwwerking nauwkeurig afgestemd op uw wensen. In tegenstelling tot traditionele vaste overkappingen, die vaak een rechte lijn kennen en op ongewenste momenten zonlicht doorlaten, biedt Texstyleroofs maatwerk. Een gratis 3D-studie, ontworpen in samenwerking met u, toont niet alleen de omgeving in 3D maar presenteert ook adviezen en voorstellen voor Texstyleroofs overkappingen die perfect passen bij uw locatie.

Waterdicht, Comfortabel en Vergunningsvrij

Een Texstyleroofs schaduwsysteem biedt niet alleen waterdichte bescherming, maar behoudt ook het natuurlijke licht in uw woning. Dankzij het warmtewerend materiaal blijft uw buitenleven comfortabel, zonder de noodzaak van extra zonweringssystemen. Vergunningsvrij te plaatsen, is het een alternatief op maat dat uw buitenruimte verrijkt met functionaliteit, esthetiek en comfort.

 

 

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Het Alternatief op Maat: Van Ontwerp tot Realisatie

Texstyleroofs gaat verder dan een standaard aanpak. Na een gedetailleerde analyse van uw terras en omgeving, presenteren we een 3D-studie op locatie. Hierbij wordt nauwkeurig gekeken naar de bevestigingen, mastposities en grondslagen om ervoor te zorgen dat uw overkapping levenslang meegaat. Na goedkeuring wordt alles op maat in de fabriek gefabriceerd en nauwkeurig op locatie geïnstalleerd. Een 3D-meting, krachtbalancering en vormvoorbereiding zorgen voor het gewenste aerodynamische effect, wat resulteert in het belangrijkste element van Texstyleroofs: het membraan.

Laat uw buitenleven tot bloei komen met een Texstyleroofs schaduwsysteem, dat niet alleen schaduw en bescherming biedt maar ook uw woning en tuin verrijkt met een esthetisch verantwoord design. Neem plaats aan tafel, ontwerp uw ideale 3D-terrasoverkapping en ontdek het moderne schaduwsysteem dat een alternatief biedt dat voldoet aan al uw wensen en eisen.

 

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .