Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Maatwerk design overkapping voor een sfeervol terras in Gilze

apr 20, 2023

Welkom bij Texstyleroofs, waar we met trots onze nieuwste installatie presenteren: een maatwerk design terrasoverkapping die een sfeervol terras in Gilze transformeert tot een oase van comfort en stijl.

Onze terrasoverkappingen worden op maat ontworpen en vervaardigd om perfect aan te sluiten bij uw specifieke wensen en de unieke kenmerken van uw buitenruimte. Voor het sfeervolle terras in Gilze hebben we een design gecreëerd dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook functioneel en duurzaam.

Met een lichtgewicht membraanstructuur biedt onze terrasoverkapping een moderne uitstraling die naadloos opgaat in de omgeving van het historische Gilze. Het flexibele en buigzame materiaal zorgt voor een elegantie die het charmante karakter van het terras versterkt, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen de elementen.

Of het nu gaat om schaduw op een zonnige dag, beschutting tegen regen tijdens een bui, of gewoon een gezellige plek om te ontspannen met vrienden en familie, onze terrasoverkapping staat garant voor comfort en functionaliteit, het hele jaar door.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Waarom een Texstyleroofs?

Bij Texstyleroofs geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en service van begin tot eind. Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat uw droomterras werkelijkheid wordt.

Dus, als u op zoek bent naar een maatwerk design overkapping die uw terras in Gilze naar een hoger niveau tilt, zoek dan niet verder dan Texstyleroofs. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl.

Texstyleroofs – Waar maatwerk design en vakmanschap samenkomen voor uw perfecte terrasoverkapping. 

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.