Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Luxe vrijstaande lounge overkapping in Itegem België

okt 9, 2023

Welkom bij Texstyleroofs, waar stijl, functionaliteit, en duurzaamheid samenkomen in unieke textiel design overkappingen.

Recent hebben we met trots een exclusieve installatie afgerond in Itegem, België – een adembenemende vrijstaande luxe loungeplekoverkapping. Deze toevoeging belichaamt de perfecte synergie tussen verfijnd design en hoogwaardige beschutting, waardoor uw buitenruimte een oase van comfort en stijl wordt.

Deze prachtige overkapping, ontworpen en vervaardigd door Texstyleroofs, markeert een nieuw hoogtepunt in onze missie om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of u nu zoekt naar beschutting voor een loungeplek, terras, of een andere buitenruimte, onze overkappingen onderscheiden zich door hun kenmerkende vormgeving en dienen als een uitstekend alternatief voor traditionele structuren van hout of steen.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een luxe vergunningsvrije loungeplek zeildoek overkapping

Bij Texstyleroofs begrijpen we dat uw buitenruimte meer is dan alleen een plek. Het is een extensie van uw leefruimte, een plek waar u wilt ontspannen, genieten en verbinden.

Onze luxe loungeplekoverkappingen zijn speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Met een perfecte balans tussen vorm en functie bieden ze niet alleen bescherming tegen de elementen, maar creëren ze ook een architectonisch statement dat de sfeer van uw buitenruimte verhoogt.

Of u nu in het bezit bent van een restaurant, café, een chique rooftop bar, of gewoon uw eigen huis, onze overkappingen zijn veelzijdig en op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Met de recente installatie in Itegem hebben we opnieuw bewezen dat Texstyleroofs niet alleen functionele beschutting biedt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elke buitenruimte.

Deze vrijstaande luxe loungeplekoverkapping biedt niet alleen bescherming tegen regen, hagel en zon, maar dient ook als een uitnodigende ruimte waar luxe en comfort samenkomen. Onze overkappingen zijn ontworpen met oog voor detail en kunnen worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren, of het nu gaat om de kleur, afmetingen, of extra functies zoals zonwering.

Texstyleroofs is meer dan alleen een leverancier van overkappingen; we zijn uw partner bij het creëren van een buitenruimte die perfect past bij uw levensstijl. Onze installaties zijn altijd maatwerk en worden uitgevoerd door ons eigen team van specialisten. Van het inmeten tot de installatie, we zorgen ervoor dat elk aspect van uw overkapping perfect wordt uitgevoerd.


De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .