Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Luxe design horeca overkapping Brasserie Wildeman in Santpoort-Noord

aug 22, 2023

Welkom bij Brasserie Wildeman in Santpoort, dé plek waar onze nieuwste aanwinst, de Texstyleroofs horeca terrasoverkapping, uw buitenervaring naar een hoger niveau tilt. Ontdek de perfecte samensmelting van stijl, comfort en functionaliteit, waardoor uw gasten elk moment van de dag in alle weersomstandigheden kunnen genieten van uw gastvrijheid.

Een Unieke Horeca Terrasoverkapping

Bij Brasserie Wildeman bieden we meer dan alleen culinaire hoogstandjes; we creëren een atmosfeer waar gasten zich thuis voelen, of ze nu komen voor een kop koffie, een uitgebreide lunch, of een gezellige borrel. Onze karakteristieke zaal, geschikt voor diverse gelegenheden, is nu uitgebreid met een Texstyleroofs horeca terrasoverkapping. Deze lichtgewicht, dubbel gekromde en voorgespannen constructie vormt de kern van ons streven naar comfort en innovatie.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Vergunningsvrije Horeca Terrasoverkapping van Zeildoek

Bij Brasserie Wildeman begrijpen we dat uw terras een verlengstuk van uw gastvrijheid is, ongeacht het weer. Onze Texstyleroofs horecaoverkapping, vervaardigd van hoogwaardig zeildoek, biedt de ideale oplossing voor restaurants, bars, cafés en andere horecaondernemingen.

et vergunningsvrije karakter van deze overkapping maakt het mogelijk om snel en zonder gedoe uw terras te transformeren, waardoor uw gasten het hele jaar door in stijl kunnen genieten.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
FR4340~1
FR4340~1

Voordelen van Onze Horeca Terrasoverkapping

 • Sfeervolle Uitstraling:
  Onze overkapping is niet alleen functioneel, maar ook een visuele blikvanger. Met sfeerverlichting en heaters creëren we een uitnodigende ambiance die uw terras onderscheidt van de concurrentie.
 • Behoud van Natuurlijk Licht:
  Dankzij de dubbele kromming behoudt onze overkapping het natuurlijke licht, waardoor het verlies van licht in de zaak wordt geminimaliseerd. Uw zaak blijft licht en luchtig, zelfs onder de beschutting van het zeildoek.
 • Stormvast Ontwerp:
  Onze constructies zijn ontworpen om stand te houden bij windsnelheden tot windkracht 10. Het slimme design zorgt ervoor dat het zeildoek mee deint met de wind, waardoor klapperen wordt voorkomen.
 • Waterdicht en Zonwerend:
  Onze horeca overkappingen zijn volledig waterdicht. U bepaalt zelf waar het regenwater wordt afgevoerd, en het textiel beschermt tegen zowel Infrarood als Ultraviolet straling, waardoor uw gasten veilig en comfortabel kunnen genieten.
 • Vergunningsvrij Plaatsen:
  De volledig demontabele constructie maakt het mogelijk om de overkapping vergunningsvrij te plaatsen. Binnen enkele weken na ontwerpgoedkeuring kunt u genieten van de voordelen van uw Texstyleroofs horeca terrasoverkapping.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .