Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Luxe design carport overkapping in Eindhoven

sep 8, 2023

Met trots presenteren wij onze nieuwste realisatie in Eindhoven: een verfijnde carport die niet alleen uw voertuig beschermt maar ook een visueel statement maakt.

Ontdek de voordelen van onze lichtgewicht, dubbel gekromde en voorgespannen Texstyleroof, die de basis vormt voor elke oplossing die we bieden.

Vergunningsvrije Carport van Zeildoek in Eindhoven
Het bouwen van een carport zonder vergunning was nog nooit zo eenvoudig. Texstyleroofs introduceert met trots de vergunningsvrije carport van zeildoek, een innovatieve oplossing die de behoefte aan tijdrovende vergunningsprocessen elimineert. Voor omvangrijke projecten, vanaf 30 vierkante meter, bent u vaak verplicht een vergunning aan te vragen, wat meer tijd in beslag neemt dan gewenst. Texstyleroofs biedt u een demontabele carportconstructie, waardoor vergunningen overbodig zijn. Deze demontabele eigenschap maakt het afbreken van de volledige constructie, inclusief masten, moeiteloos mogelijk, ongeacht de grootte.

Deze vergunningsvrije status is een enorm voordeel voor onze klanten, waardoor het realiseren van hun ideale zonnezeil carport moeiteloos en kostenefficiënt wordt. Onze ervaring van meer dan tien jaar in het voorzien van wereldwijde klanten van carport overkappingen garandeert niet alleen functie maar ook uniek design.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Waarom een Luxe design Carport Bouwen?

Een carport biedt bescherming aan uw auto tegen diverse weersinvloeden, zoals regen, hagel, en zonlicht. Maar een carport dient niet alleen het functionele doel van bescherming; het biedt ook extra bergruimte en verlengt de levensduur van uw auto. Texstyleroofs combineert functionaliteit met design, waardoor onze carports niet alleen praktisch zijn maar ook een esthetisch verantwoorde toevoeging aan uw woning vormen.

Waarom een Zonnezeil Carport?

De voordelen op een rij:

  • Vergunningsvrij te plaatsen.
  • Bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en wind.
  • Op maat gemaakt voor uw specifieke situatie.
  • Minder ijskrabben dankzij behoud van warmte onder het zeildoek.
  • Droog naar uw auto lopen vanuit huis.
  • Stijlvolle uitstraling.
  • Verminderde kans op roestvorming.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Regels voor het Bouwen van een Zonnezeil Carport

Hoewel een vergunningsvrije carport van zeildoek vele voordelen biedt, zijn er regels waaraan moet worden voldaan. In Nederland ligt de grens voor vergunningsvrij bouwen aan de voorzijde van de woning op dertig vierkante meter. Voor grotere projecten, waarbij meerdere auto’s moeten worden overkapt, is het belangrijk om deze afmetingen vooraf in kaart te brengen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .