Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Innovatieve maatwerk lichtgewicht membraan structuur overkapping terrrasoverkapping in Venray

mei 17, 2023

We zijn verheugd om onze nieuwste oplevering te presenteren: een prachtige innovatieve lichtgewicht membraan structuur overkapping in Venray. Deze unieke overkapping maakt gebruik van een lichtgewicht membraan structuur, gemaakt van flexibel en buigzaam materiaal.

Dankzij de vooruitstrevende engineering van Texstyleroofs vertaalt deze technologie zich nu naar verschillende toepassingen, variërend van ‘eenvoudige’ zonnezeilen tot complete daken voor stadions, en nu ook voor klein zakelijk en particulier gebruik.

Deze nieuwe en innovatieve lichtgewicht membraan structuur biedt talloze mogelijkheden voor uw buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle terrasoverkapping, een schaduwrijke plek voor uw zwembad of een beschutte loungehoek, deze structuur past zich aan aan uw behoeften en creëert een opvallende visuele impact.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Wij bieden oplossingen die perfect aansluiten bij de luxe tuintrends van 2023.

Het flexibele en buigzame materiaal van de lichtgewicht membraan structuur biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar ook praktische voordelen. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor het bestand is tegen zowel wind als regen. Bovendien kan het natuurlijk licht doorlaten, waardoor een heldere en aangename atmosfeer ontstaat.

Bij Texstyleroofs geloven we in het belang van slimme technologie en luxe materialen om uw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van een buitenruimte die voldoet aan al uw behoeften en verwachtingen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een op maat gemaakte overkapping of het integreren van slimme technologie om uw buitenleven te verbeteren, we bieden oplossingen die perfect aansluiten bij de luxe tuintrends van 2023.

Dus, als u op zoek bent naar manieren om uw tuin te upgraden, zorg er dan zeker voor dat u deze luxueuze tuintrends voor 2023 in de gaten houdt. En bij Texstyleroofs helpen we u graag om deze trends tot leven te brengen en uw buitenruimte te transformeren in een oase van comfort, stijl en innovatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw droomproject kunnen realiseren.

Texstyleroofs – Vooruitstrevende engineering voor luxueuze buitenruimtes.

 

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .