Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Horeca terrasoverkapping Hockeyclub Maarheeze

nov 30, 2022

Nooit meer naar binnen als het regent.

Buiten de  prettige sfeer, het sublieme comfort evenals de individualistische uitstraling zorgt een Texstyleroof overkapping van textiel ervoor dat uw klanten niet meer naar binnen moeten als het gaat regenen. Onze oplossingen zijn de ideale oplossing voor het overkappen van grote horeca terrassen. Door hun semi-perminent karakter is het plaatsen van een Texstyleroofs horeca terrasoverkapping vergunningsvrij. Het is eenvoudig om het systeem op te zetten en weer te strijken indien nodig. Door het stormvaste karakter van onze systemen is het uiteraard ook mogelijk om de overkapping het hele jaar door te laten staan. Niet alleen worden al onze zeildoek overkappingen op maat gemaakt, maar ook ontworpen op basis van de specifieke wensen van de klant. Hierdoor is iedere Texstyleroofs horeca overkapping een uniek design object en is er tevens op gericht naast een probleem voor de klant op te lossen. Denk daarbij aan een gewenst schaduwpatroon, wind- of regenwering of bijvoorbeeld aan privacyredenen. 

Vraag daarom nu vrijblijvend een 3D studie op maat aan om te kijken welke oplossing het beste past bij uw situatie.  Laat u ook inspireren door alle projecten op onze website.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .