Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Hoogwaardige waterdichte terrasoverkappingen in Tienen, België

nov 6, 2023

Ontdek onze hoogwaardige waterdichte terrasoverkappingen en transformeer uw buitenruimte in een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten. Met trot presenteren we weer een nieuwe installatie van onze Texstyleroofs terrasoverkappingen in Tienen, Belgie.

Een stijlvolle taupe overkapping, op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van dit gezin te voldoen, zodat ze nu langer buiten kunnen genieten, zelfs bij minder gunstige weersomstandigheden.

Onze lichtgewicht membraan terrasoverkappingen zijn ontworpen met een perfecte balans tussen vorm en functie. Ze dienen niet alleen als uitstekende bescherming tegen zon en lichte regen, maar fungeren ook als een architectonisch statement dat de sfeer van uw buitenruimte versterkt. Het geavanceerde membraanmateriaal is duurzaam, eenvoudig te onderhouden en biedt de flexibiliteit om de sfeer aan te passen aan verschillende weersomstandigheden en evenementen.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid met Texstyleroofs en transformeer uw buitenruimte tot een uitnodigende oase

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn geschikt voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter, waardoor we aan bijna elke vraag kunnen voldoen. Wij bieden ook vrijblijvende 3D-studies op maat aan, zodat u een realistisch beeld krijgt van hoe uw terrasoverkapping eruit zal zien voordat we deze installeren.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige waterdichte terrasoverkapping? Ontdek hier de voordelen. Met een waterdicht terrasoverkapping kunt u optimaal genieten van uw terras, zowel bij zonnig weer als tijdens minder gunstige weersomstandigheden. In een tijd waarin zomers steeds warmer worden, biedt een waterdichte terrasoverkapping de mogelijkheid om het doek gedurende het hele zomerseizoen te laten hangen. Hierdoor ontstaat direct een sfeervolle ambiance op uw terras.

Texstyleroofs staat voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Ontdek onze hoogwaardige waterdichte terrasoverkappingen en transformeer uw buitenruimte in een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten.

 

 

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .