Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

High-end carport overkapping op maat in Mierlo

aug 2, 2023

Ontdek de revolutie in carport overkappingen met de nieuwe installatie van een Texstyleroofs schaduwsysteem in het pittoreske Wassenaar. Deze lichtgewicht, dubbel gekromde en voorgespannen carport overkapping biedt niet alleen bescherming voor uw auto maar combineert ook functionaliteit met stijlvol design.

Vergunningsvrij Bouwen met Texstyleroofs Carport van Zeildoek

Het verkrijgen van een vergunning voor een omvangrijke carport kan vaak een tijdrovend proces zijn. Texstyleroofs begrijpt deze zorgen en biedt een oplossing: een vergunningsvrije carport van zeildoek. Bij projecten vanaf 30 vierkante meter biedt deze demontabele carport een aantrekkelijke optie. U kunt genieten van een overkapping zonder de bureaucratische rompslomp. Texstyleroofs heeft meer dan tien jaar ervaring in het wereldwijd voorzien van carport overkappingen, waarbij functie en design harmonieus samenkomen.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Waarom Een Carport Bouwen?

Een garage is oorspronkelijk ontworpen om bescherming te bieden tegen weersinvloeden. Toch wordt een garage vaak voor diverse doeleinden gebruikt, behalve het beschermen van auto’s. Een carport biedt een functionele oplossing om extra bergruimte te creëren en tegelijkertijd de levensduur van uw auto te verlengen. Roest, aanslag en ijs krabben behoren tot het verleden met een goed ontworpen carport. Het textiel houdt de warmtestraling tegen, wat condensvorming voorkomt. Een Texstyleroofs carport biedt de perfecte mix van bescherming en esthetiek.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Voordelen van Een Zonnezeil Carport:

 • Vergunningsvrij Te Plaatsen:
  Geen gedoe met vergunningen, dankzij het demontabele karakter.
 • Bescherming Tegen Weersinvloeden:
  Regen, hagel en wind worden moeiteloos geweerd.
 • Op Maat Gemaakt:
  Elke carport is uniek en afgestemd op uw wensen.
 • Minder Krabben:
  Het zeildoek houdt meer warmte vast, wat betekent minder ijskrabben.
 • Droog Naar Uw Auto Lopen:
  Een handige feature voor natte dagen.
 • Stijlvolle Uitstraling:
  Combineert functionaliteit met esthetiek.
 • Minder Kans Op Roestvorming:
  Bescherming tegen vochtige omstandigheden.

In tegenstelling tot traditionele carports kent een Texstyleroofs carport geen hoogtelimieten voor de overkapping. Een vaste carport mag tot maximaal drie meter hoog zijn, wat snel bereikt wordt met een opvallend ontwerp. Bovendien kan een vaste carport niet vergunningsvrij worden geplaatst wanneer deze meer dan de helft van de tuin in beslag neemt. Texstyleroofs biedt de oplossing: een demontabele carport van zeildoek, die vrijwel altijd vergunningsvrij geplaatst kan worden.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .