Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Grote maatwerk design terrasoverkapping van zeildoek aan het zwembad in Drunen

jul 10, 2023

Bij Texstyleroofs zijn we trots om onze nieuwste realisatie te presenteren: een prachtige, op maat gemaakte design terrasoverkapping van zeildoek in Drunen.

Deze unieke terrasoverkapping is ontworpen, geëngineerd, gefabriceerd en geïnstalleerd door ons ervaren team van professionals. Het biedt u de perfecte oplossing om te genieten van het buitenleven, terwijl u tegelijkertijd beschermd wordt tegen schadelijke uv-straling, vooral op de warmste dagen in ons steeds warmer wordende klimaat.

Ons team van getalenteerde ontwerpers en vakmensen heeft met passie aan dit project gewerkt, waarbij we altijd de behoeften en wensen van de klant centraal hebben gesteld. De terrasoverkapping is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en esthetiek, zodat deze perfect aansluit bij de stijl en architectuur van uw omgeving.

Een van de belangrijkste voordelen van deze luxe design terrasoverkapping is de flexibiliteit die het zeildoek biedt. U kunt het zeildoek eenvoudig hijsen en strijken, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Op warme, zonnige dagen creëert de overkapping een ideaal schaduwpatroon en blijft u beschermd tegen schadelijke uv-straling. Op koelere dagen, of wanneer u meer van de zon wilt genieten, zorgt het open karakter van ons membraansysteem voor natuurlijke lichtinval en frisse lucht. Bovendien creëert de overkapping een gezellige en intieme sfeer rondom uw zwembad, waardoor het de ideale plek wordt om te ontspannen, te entertainen of quality time door te brengen met uw dierbaren. Met de juiste verlichting kunt u een ongekend gezellige ambiance creëren in uw buitenruimte, waardoor u er meer van kunt genieten dan ooit tevoren.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Geniet langer van het buitenleven met Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek kunnen worden aangepast aan oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter, waardoor we aan bijna elke wens kunnen voldoen. We bieden ook vrijblijvende 3D-studies op maat aan, zodat u een realistisch beeld krijgt van hoe uw zeildoekoverkapping eruit zal zien voordat we deze installeren.

Bij Texstyleroofs begrijpen we dat elke klant uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke behoeften en de architectuur van uw woning. Onze ervaren professionals begeleiden u gedurende het hele proces, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat uw luxe design terrasoverkapping perfect aansluit bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze prachtige luxe design terrasoverkappingen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw buitenleefruimte naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige producten en vakmanschap. Geniet langer van het buitenleven met Texstyleroofs!

De vele mogelijkheden, zoals een vrijstaande carport of een overkapping vast aan uw huis, kunnen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

 

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .