Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Eigentijdse luxueuze carport in Laren – vergunningsvrije carport overkapping

mrt 13, 2023

Een Texstyleroofs overkapping van zeildoek is door zijn zonwerende en waterdichte eigenschappen een perfect alternatief op een traditionele carport.

Een overkapping van hoogwaardig, voorgevormd zeildoek is qua duurzaamheid en robuustheid te vergelijken met een carport van hout of aluminium, maar heeft vele voordelen. De dubbele kromming in het doek beschermt uw auto optimaal tegen weer en wind en zorgt voor stevigheid die vele andere oplossingen niet bieden. Een carport van Texstyleroofs doorstaat probleemloos stormen tot windkracht 8 en beschermt uw auto in stijl.

Het grote verschil met een ‘vaste’ carport constructie is dat onze overkappingen van textiel volledig demontabel zijn en daardoor een semi-permanent karakter heeft. Dat betekent dat er geen vergunning nodig is voor de plaatsing van onze oplossingen.  Aangezien gemeenten niet voor alle overkappingen van hout of aluminium een vergunning verstrekken, is een carport van zeildoek dus in alle gevallen een uitkomst!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.