Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

De Tramhalte: stijlvolle horeca terrasoverkapping in Weert

jun 24, 2022

Een functionele en stormvaste membraan horeca terrasoverkapping op maat

 Café Tramhalt is een bruin café in Weert gelegen aan de ‘Maaspoort’. Het is al sinds 1905 een café en is al jaren dé ontmoetingsplek van Weert en omstreken.  U kan hier terecht voor feesten, verjaardagen, vergaderingen, om te kaarten of om gewoon uit te blazen na een vermoeiende dag. Het is bovendien het stamcafé van vele Weerter verenigingen.

Ook hier kunt u genieten van een versnapering onder de bescherming van een mooie Texstyleroofs design horeca terrasoverkapping. Ook bij slecht weer kunt u toch lekker buiten blijven zitten onder een van onze mooie ontwerpen.

Wij geloven dat een sfeervolle horeca overkapping een extra impuls kan zijn die uw terras van de concurrent onderscheid. U kunt zich voorstellen dat een overkapt terras, aangekleed met sfeerverlichting en heaters er veel uitnodigend er uitziet om plaats te nemen voor een hapje of drankje dan een terras zonder overkapping. Een overkapping biedt sfeer, intimiteit en beschermt ook nog eens tegen regen, wind of een teveel aan zon.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.