Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Carport Met Doek in Bemmel- Unieke maatwerk Carports Van Zeil

mrt 15, 2023

Bescherm uw auto in stijl met een stijlvolle luxe carport van hoogwaardig zeildoek

We komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden voor uw luxe carport te bespreken. We laten alle materialen zien zodat je een goede keuze kunt maken. Aan de hand van de situatie maken we een 3D tekening die u enkele dagen later per e-mail ontvangt. Aan de hand van onze eerste ontwerp-voorstellen  ontvangt u meteen een prijsindicatie. Zo weet u direct waar je aan toe bent. Heeft u interesse? Dan plannen we een persoonlijk gesprek in. In dit gesprek bepalen we de exacte behoeftes en passen het ontwerp aan uw functionele en esthetische wensen aan in een definitief ontwerp. Op basis van dit ontwerp kunnen we de exacte prijs bepalen.

 

Na een akkoord op het uiteindelijke ontwerp en prijs plannen we de eerste montage in. Tijdens deze montage plaatsen we masten, bevestigingen en fundamenten. Daarna kunnen we alle exacte punten 3D inmeten met de nieuwste technieken en wordt uw ontwerp geëngineerd door onze experts. Uw 3D ontwerp wordt omgezet naar een unieke Texstyleroofs overkapping en zodra deze klaar is, plannen we een tweede montage bij u voor het installeren van uw doek en werken we alles netjes af.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .