Wat zijn de kosten van een Texstyleroof?

Prijs overkapping van zeil: Wat kost een Texstyleroof?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag wat is de prijs overkapping van zeil? Om wel een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag moeten we eerst kunnen bepalen wat een overkapping van zeil eigenlijk is. Daarnaast is het natuurlijk van belang te begrijpen welke behoefte de oplossing uiteindelijk vervult. Tenslotte zal blijken dat de aanschaf van een membraanoverkappingen eerder een investering is dan een directe “kost”. Dit in vergelijking tot de aanschaf van een doek voor schaduw of regenwering.

Vergunningsvrije carport van zeildoek

Prijs overkapping van zeil: Een Texstyleroofs zeiloverkapping
of een simpel schaduwdoek?

Op het oog lijkt het zo eenvoudig, een paar palen, een bevestiging aan de muur en dan simpelweg wat textiel er tussen spannen. Helaas werkt het niet zo eenvoudig. Een schaduwdoek valt in de eerder genoemde omschrijving, een textiel dat hangt tussen een aantal bevestigingen, al dan niet enigszins op spanning gezet. Niet meer en niet minder. De functie van een schaduwdoek: schaduw bieden. Vaak worden deze doeken in driehoeksvorm aangeboden, maar zijn er ook rechthoekige of vierkante varianten beschikbaar. Een schaduwdoek is niet waterdicht, primair ook niet warmtewerend, maar biedt schaduw. Uiteraard voor zover het functioneel in te vullen is met een doek op een vaste maatvoering. Een schaduwdoek wordt aangeboden voor prijzen van twintig euro tot aan tweeduizend euro. Het dient de middelen voor een kleine tuin, maar verwacht niet teveel van de verdere functie en sterkte van de constructie. Een eenvoudig schaduwdoek is niet stormvast en biedt zeker niet de functionaliteiten van een overkappingsvorm. Heeft u dus enkel de behoefte aan schaduwwerking en vindt u het niet van belang of het architectonisch past in uw leefomgeving? Dan kan een eenvoudig schaduwdoek prima zijn werk doen.

 

Prijs overkapping van zeil: Is een zonnezeil een overkapping?

Er is eigenlijk geen eenduidige naam voor de overkappingsvormen van Texstyleroofs. Dankzij de meest hoogwaardige membraantechnologie noemen wij onze overkappingen van zeil: Membraanoverkappingen. Maar er is meer te koop in de markt van schaduwwerking en zonwering. Een veel gebruikte term voor een strak gespannen zeildoek is een zonnezeil. Maar wat is nu het verschil tussen een zonnezeil en een schaduwdoek? Een zonnezeil biedt uiteraard schaduw, maar is in sommige gevallen ook waterdicht. Het is eigenlijk een waterdicht schaduwdoek. Ook een zonnezeil is bevestigd tussen palen of bevestiging aan muren. Een zonnezeil wordt strak op spanning getrokken en kan ook op maat gevormd worden. Dit komt al dichter tegen een overkappingsvorm aan, maar is niet altijd stormvast en is feitelijk een eenvoudigere uitvoering van een membraanoverkapping. Een zonnezeil koopt men in diverse kwaliteiten. Let er dus goed op dat u de juiste kwaliteit neemt, een net wat hogere investering ontneemt u heel wat onvoorziene kosten. U wil immers niet dat uw stenen uit de muur worden getrokken of dat een staalplaat de ruiten aan diggelen slaat. Een zonnezeil wordt aangeboden in een prijsbereik van tweeduizend euro tot aan tienduizend euro. De Texstyleroofs membraanoverkapping is het summum, in de markt van zonnezeilen.

Texstyleroofs Membraanoverkapping, de meest hoogwaardige overkapping van zeildoek

Met een storm is het van groot belang om te weten hoe een textiel zich in de wind gedraagt. Een membraanoverkapping is als enige textiele oplossing gebaseerd op daadwerkelijke membraantechnologie. Stormvast is ook echt stormvast. Waterdicht uiteraard! Maar volledig in architectuur ontworpen en het textiel is homogeen stabiel en valt samen met het lijnenspel van uw woning en tuin in architectuur. Een Texstyleroofs membraanoverkapping is de meest hoogwaardige textiele overkappingsvorm die u zich kunt wensen. Dankzij de meest hoogstaande engineeringsmethode ontwikkelt door Texstyleroofs® ontstaat er een homogene aerodynamica. Palen kennen wij niet, dat zijn masten. Zeildoek is niet zomaar doek, maar een daadwerkelijk membraan. Het samenspel tussen de hoogwaardige elementen en het meest verfijnde zeildoek (membraan) vormen de perfecte oplossing als u zoekt naar een overkapping van zeil.

Uw leefomgeving krijgt een extra dimensie. Uw woning krijgt meer waarde, uw woning is namelijk uitgebreid met een terrasoverkapping of een carport van Texstyleroofs. De aanschaf van onze membraanoverkappingen is niet louter een kostenpost, maar een investering ter verbetering van uw buitenruimte en een betere beschutting van uw spullen op uw terras of uw waardevolle auto. In vergelijking tot een zonnezeil en een vaste overkapping zijn de overkappingsvormen van Texstyleroofs bijzonder competitief.

Schaduw, warmtewering, UV bescherming en de mooiste overkappingsvorm in architectuur met uw woning

Een optimaal schaduwpatroon volledig afgestemd op uw wensen en eisen. U wenst het zonlicht in uw woning, maar wil de warmte graag weren? Uw voorkeur gaat uit naar een schaduwterras hoogzomer maar in het voorjaar wilt u graag beschut buiten vertoeven en het zonnetje lichtjes onder uw overkapping op uw terras binnen laten komen? Dankzij de prachtige (en benodigde) vorming kunnen we de overkapping van zeil optimaal inrichten en praktisch alle wensen en eisen voor u realiseren. Aan de hand van onze best-in-class 3D impressies ontvangt u op voorhand een aansluitend inzicht in de exacte invulling van de membraanoverkapping van Texstyleroofs.

Bent u op zoek naar meer dan een doek dat wappert in de wind, zoekt u een overkapping maar wenst u geen licht te verliezen in uw woning? Dan is een schaduwdoek niet de juiste keuze. De Texstyleroofs membraan overkappingen van zeil zijn dan het ideale alternatief op een vaste overkapping maar met behoud van architectonische waarde van uw leefomgeving en als een sieraad in uw tuin en/of aan uw woning.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek