+31 (0)40-3041519 switch to Dutch USA

 

 

 

 

Lounge overkapping in tuin

voor particulieren

Heerlijk loungen

in uw tuin

Overkapping in tuin – Genietend van een heerlijk wijntje op een zomerse of na-zomerse dag of avond. Het beschutte gevoel van een zeiloverkapping van Texstyleroofs® biedt u het comfort, de romantiek en de beleving alsof u zich waant in een heerlijk vakantieoord. Volledig op maat ontwerpen wij uw design overkapping van zeil. Aan de hand van een 3D studie zijn we in staat volledig in architectuur met uw woning en tuin het zeilsysteem samen te laten smelten met de omgeving. Zelf bij hoge windsnelheden is het systeem stabiel en zeer rustig. U geniet van het buitenleven of het nu regent, of het te warm is om in de zon te zitten, de design overkappingen van Texstyleroofs® bieden u het comfort voor een stijlvol buitenleven!

Waarom een zeildoek overkapping  in uw tuin

Geen lichtverlies in uw woning
Vergunningsvrij, dankzij afneembare karakter
Volledig in architectuur met woning en tuin
3D ontwerp van uw tuin met overkapping in tuin
Op maat gemaakte vormgeving
Zonwering en overkapping in één
Zonwering en overkapping in één

De eigenschappen van een Texstyleroof®

Flappert niet, zelfs niet bij hoge windsnelheden
Geeft comfortabel en overkapt gevoel
Eenvoudig te hijsen en te strijken
Regent goed schoon
Water wordt naar de gewenste punten geloosd
Licht en tegelijkertijd oersterk

Design

Ieder design van Texstyleroofs® is uniek. Uw design overkapping van zeil wordt volledig op maat ontworpen. De vorm bepaalt u samen met ons aan de hand van een uitgebreide 3D studie van uw omgeving en omliggende architectuur. Het zeildoek is 3D voorgevormd, daardoor oersterk en tegelijkertijd licht!

3D ontworpen

De design overkapping wordt in uw omgeving 3D ontworpen. We kunnen u vanuit allerlei posities laten zien welke zichten u behoudt en hoe het zicht wordt verfraaid! We houden rekening met alle aspecten om een goede beschutting te creëren: schaduwwerking, doorloophoogte, beschutting van de plaatsen waar wind en vuil vandaan komt, etc. Het geheel verfraait het aanzicht van uw woning en tuin aanzienlijk.

Hoogwaardige materialen

U bepaalt de materialen die gebruikt worden welke volledig naar wens in kleur gecoat kunnen worden. Het zeer lichte zeildoek kan in praktisch iedere gewenste kleur ontworpen worden. Na 4 tot 6 weken heeft u uw design overkapping in uw tuin staan. Stormvast! Wenst u er tevens verlichting aan toe te voegen? Dat kan, u creëert daarbij sfeer en comfort!

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u het schaduwdoek wilt plaatsen. Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

  • U kiest voor exclusiviteit
  • op maat voor u wordt ontworpen
  • vergunningsvrij geplaatst mag worden
  • geen lichtverlies heeft in uw woning
  • het systeem volledig demonteerbaar is
  • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto