Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

De Texstyleroof overkapping voor uw business

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Horeca terrasoverkapping – Zonwering – Overkapping voor uw bedrijf – waterdicht – lichtdoorlatend – uv-werend – stormvast – op-maat – vergunningsvrij – zonder-vergunning – omzetverhogend

Overkapping voor uw bedrijf

Naast luxe overkappingen voor de particuliere markt, ontwerpt, produceert en installeert Texstyleroofs ook overkappingen op maat voor de zakelijke markt. Daarbij moet u denken aan entree overkappingen en/of overkappingen buiten voor lunchplekken bij bedrijven, maar ook aan podia overkappingen, overkappingen op begraafplaatsen en uiteraard ook overkappingsoplossingen voor terrassen van hotels en restaurants.

Ook voor een overkapping op maat voor uw bedrijf helpen wij u graag de juiste en passende keuze te maken.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze maatwerk zeildoek overkappingen?

Horeca overkappingen op maat

Met behulp van een terras kunt u in de zomermaanden uw restaurant capaciteit flink uitbreiden. Als het zonnetje schijnt en de temperatuur enigszins behaaglijk is, zitten de meeste mensen het liefst buiten om te genieten van hun kopje koffie, lunch of diner. Hoe fijn is het voor u en uw gasten om ook dagen waarop er mogelijk een zomers buitje zou kunnen vallen, toch beschut buiten te zitten? Met behulp van een stormvast en waterdicht zonnezeil van Texstyleroofs is dit mogelijk. Geen parasols die razendsnel ingeklapt of uitgeklapt moeten worden. Geen parasolvoeten die eigenlijk altijd in de weg staan op een terras. Een Texstyleroofs schaduwdoek van zeil kunt u het hele jaar door buiten laten staan of in het voorjaar eenvoudig en eigenhandig installeren en in het najaar zelfstandig strijken. Aan u de keuze. Een ding is zeker; met behulp van een Texstyleroofs verlengt u het buitenseizoen aanzienlijk!

texstyleroofs-horeca-terras-overkappingen-op-maat-ontworpen-stormvast-zonder-vergunning-zonnezeil

Overkappingen voor begraafplaatsen en crematoria

U bent eigenaar van een begraafplaats en overweegt een overkapping te plaatsen om de nabestaanden op uw terrein droog en beschut afscheid te kunnen laten nemen van hun geliefde. Een Texstyleroofs overkapping van schaduwdoek biedt precies dat wat u wenst. Met behulp van een membraan op maat dat kan worden bevestigd aan muren, masten of natuurlijke materialen in de omgeving, zoals redelijk stevige bomen, creëert u met een Texstyleroof een mooie en functionele oplossing. Met haar herkenbare krommingen en bogen bieden onze overkappingen bovendien een warme omarming, bijzonder passend voor op begraafplaatsen en bij crematoria.

texstyleroofs-horeca-terras-overkappingen-op-maat-ontworpen-stormvast-zonder-vergunning-zonnezeil

Terrasoverkappingen voor hotels en restaurants

bent eigenaar van een begraafplaats en overweegt een overkapping te plaatsen om de nabestaanden op uw terrein droog en beschut afscheid te kunnen laten nemen van hun geliefde.

Een Texstyleroofs overkapping van schaduwdoek biedt precies dat wat u wenst.Met behulp van een membraan op maat dat kan worden bevestigd aan muren, masten of natuurlijke materialen in de omgeving, zoals redelijk stevige bomen, creëert u met een Texstyleroof een mooie en functionele oplossing. Met haar herkenbare krommingen en bogen bieden onze overkappingen bovendien een warme omarming, bijzonder passend voor op begraafplaatsen en bij crematoria.

texstyleroofs-zeildoek-horeca-overkapping-terras-5fth-avenue-Hasselt-zonnezeil-vergunningsvrij-Belgie

Overkappingen voor bedrijven

Steeds vaker krijgen we verzoeken van bedrijven voor het plaatsen van een overkapping op hun terrein. Denk daarbij aan entreeoverkappingen en overkappingen voor rook- en/of lunchplaatsen. Met een Texstyleroofs biedt u uw personeel een heerlijk beschutte plek om tussendoor even te pauzeren en nieuwe energie op te doen. Normaliter bevestigen we onze Texstyleroofs membranen aan natuurlijke materialen in de directe omgeving, zoals bomen en muren. Bij bedrijven komt het vaak voor dat deze materialen niet direct voorhanden zijn. We bevestigen onze zonnedoeken op maat dan aan masten. Masten die we zelf produceren en kunnen afwerken c.q. coaten in de kleur die u wenst.

De meest ideale vergunningsvrije overkappingsvorm in de markt en over de schoonheid valt niet te twisten!

Design zeiloverkapping voor uw:

 • Horeca gelegenheid
 • Cafe
 • Restaurant
 • Hotel
 • Golfclub
 • Wellness & kuuroord
 • Openbare locatie

Snelle plaatsing van uw overkapping op maat

Wanneer na het lezen van bovenstaande informatie uw interesse is gewekt, kunnen we u snel voorzien van een offerte op maat voor uw specifieke situatie. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is te bellen met een van onze membraanspecialisten of het invullen van het contactformulier op de pagina. Nadat u het formulier heeft ingevuld, neemt een van onze specialisten contact met u op. Hij/zij kan u voorzien van alle informatie die u nog wenst en alle vragen die u nog heeft beantwoorden. Hierna ontvangen wij graag een zestal foto’s van de situatie ter plaatse waar u een overkapping wenst. Deze kunt u via de mail naar ons sturen. Aan de hand van deze foto’s maken we een realistisch 3D design, waarop u exact kunt zien hoe de Texstyleroofs past op de door u opgegeven locatie. Deze 3D presentatie spreken we graag ter plekke nog eens met u door, alwaar u nog de gelegenheid heeft om wijzigingen aan te brengen. Bent u akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan kunnen we binnen een heel korte periode starten met de plaatsing van uw persoonlijke membraanoverkapping. Omdat onze overkappingen volledig demontabel zijn, zijn ze veelal zonder vergunningen te plaatsen. Dus geen gedoe met lange gemeentelijke vergunningstrajecten.

Wereldwijde levering

In samenwerking met lokale partners ter plaatse leveren wij onze zeildoek overkappingen wereldwijd. Zo hebben wij al projecten gerealiseerd in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Florida en Senegal. Wanneer u het contactformulier invult en uw mailadres, of liever nog, uw telefoonnummer achterlaat, neemt een van onze specialisten graag contact met u op voor het beantwoorden van al uw vragen of bij het maken van een afspraak bij u op locatie.

Het gevoel van binnen, maar dan buiten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze maatwerk zeildoek overkappingen?

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!