+31 (0)40-3041519

 

 

 

 

3D studies

Uw terrasoverkapping wordt volledig op maat ontworpen.
De design overkapping is vergunningsvrij te plaatsen vanwege het demontabele karakter. De overkapping met zeildoek kan tot een grootte van 120 vierkante meter ontworpen worden. Bovendien creëert u een goede beschutting voor uw buitenleven doordat de vorm vrij te bepalen is. Aan de hand van een 3D studie ontwikkelen wij uw stijlvolle terrasoverkapping als sieraad voor uw woning en tuin.

Zon
en Texstyleroofs

Zon en Texstyleroofs dat gaat uiteraard goed samen. Energie en Texstyleroofs daarmee ook. Op dit moment zijn we aanstaande met de ontwikkelingen van een prototype waarbij zonne-energie omgezet kan worden in toepassingen voor de design overkappingen. Texstyleroofs verwacht in de loop van 2016 meer te kunnen informeren over deze ontwikkelingen. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

 

Van traditie naar trendy

De design overkapping van Texstyleroofs® wordt sinds 2003 volledig door henzelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Steeds onstaan er weer nieuwe verrassende ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct levert dan ook hét alternatief op de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is honderd procent stormvast en toch semi-permanent en volledig demontabel. De zonnezeil systemen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of monumentale panden in de steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt veeleisender. Men wil niet enkel genieten van het buitenleven, maar wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design binnenshuis te kopiëren naar het buitenleven. Texstyleroofs® deed onderzoek:

  • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
  • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
  • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
  • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
  • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
  • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%

Texstyleroofs® Design Center

Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Texstyleroofs® Design Center in Eindhoven. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. Uw omgeving. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de ‘Texstyleroofs® Art Engineer’ aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

 

u kiest voor exclusiviteit
op maat voor u wordt ontworpen
vergunningsvrij geplaatst mag worden
geen lichtverlies heeft in uw woning
het systeem volledig demonteerbaar is
het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto