Een overkapping van schaduwdoek

Overkapping van schaduwdoek: Lichtdoorlatend en stormvast

Een overkapping van schaduwdoek volledig in overeenkomst met uw persoonlijke voorkeur. Onze ontwerpen worden afgestemd op uw woning wat elk design uniek maakt. De overkapping biedt meer woonruimte, een sfeervol terras en bescherming tegen de zon. Het stormvaste design maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. Mocht u toch, om wat voor reden dan ook het doek willen afhalen is dit ten alle tijden mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen. Verder is de overkapping van schaduwdoek vergunningsvrij te plaatsen vanwege het demontabele karakter wat onze oplossing semi-permanent maakt.

Design terrasoverkapping van zeildoek op maat

Een overkapping van schaduwdoek maakt uw tuin uniek

Uw tuin is uniek en elke tuin verdient dan ook een overkapping van schaduwdoek dat voldoet aan uw wensen. Onze schaduwdoek overkapping wordt afgestemd op uw omgeving en vervolgens persoonlijk op maat gemaakt. Het doek integreert als het ware in de omgeving. Deze integratie is van belang om het ontwerp op te laten gaan in de architectuur van uw woning. Dit creëert een sfeer waarbij zichtlijnen worden geblokkeerd, privacy wordt behouden en er niet wordt ingeleverd op het karakter van de huidige woning. Van begin tot eind wordt u als klant betrokken bij het productieproces van de overkapping van schaduwdoek waarbij uw voorkeuren qua kleur, ontwerp en style leidend zullen zijn.

Ons kleurenpalet bestaat uit achttien kleuren waarbij u bepaalt welke wordt gebruikt voor het zonnezeil. Het palet bestaat uit verschillende grijstinten tot fellere kleuren zodat er altijd een kleur bij zit die bij aansluit op uw stijl. De interactie met de woning en de omgeving maakt dat het ontwerp van de schaduwdoek overkapping als geheel overkomt en onderdeel uitmaakt van uw woning.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen. Het gehele productieproces van ontwerp naar Texstyleroof vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit met onze overkapping van schaduwdoek kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

“My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.”

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek