+31 (0)40-3041519 switch to Dutch USA

 

 

 

 

Overkapping van schaduwdoek

Overkapping van schaduwdoek:

Een schaduwdoek op maat volledig in overeenkomst met uw persoonlijke voorkeur. Onze ontwerpen worden afgestemd op uw woning wat elk design uniek maakt. De overkapping biedt meer woonruimte, een sfeervol terras en bescherming tegen de zon. Het stormvaste design maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. Mocht u toch, om wat voor reden dan ook het doek willen afhalen is dit ten alle tijden mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen. Verder is ons product vergunningsvrij te plaatsen vanwege het demontabele karakter wat onze oplossing semi-permanent maakt.

Uw tuin is uniek:

Uw tuin is uniek en elke tuin verdient dan ook een schaduwdoek maat dat voldoet aan uw wensen. Onze schaduwdoeken worden afgestemd op uw omgeving en vervolgens persoonlijk op maat gemaakt. Het doek integreert als het ware in de omgeving. Deze integratie is van belang om het ontwerp op te laten gaan in de architectuur van uw woning. Dit creëert een sfeer waarbij zichtlijnen worden geblokkeerd, privacy wordt behouden en er niet wordt ingeleverd op het karakter van de huidige woning. Van begin tot eind wordt u als klant betrokken bij het productieproces waarbij uw voorkeuren qua kleur, ontwerp en style leidend zullen zijn.

Ons kleurenpalet bestaat uit achttien kleuren waarbij u bepaalt welke wordt gebruikt voor het zonnezeil. Het palet bestaat uit verschillende grijstinten tot fellere kleuren zodat er altijd een kleur bij zit die bij aansluit op uw stijl. De interactie met de woning en de omgeving maakt dat het ontwerp als geheel overkomt en onderdeel uitmaakt van uw woning.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u het schaduwdoek wilt plaatsen. Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen. Het gehele productieproces van ontwerp naar Texstyleroof vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

  • U kiest voor exclusiviteit
  • op maat voor u wordt ontworpen
  • vergunningsvrij geplaatst mag worden
  • geen lichtverlies heeft in uw woning
  • het systeem volledig demonteerbaar is
  • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto