Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Omarming en beschutting met een Texstyleroof op begraafplaatsen en crematoria

Naast luxe membraanoverkappingen voor de particuliere markt, ontwerpt, produceert en installeert Texstyleroofs ook overkappingen op maat voor de klein zakelijke markt en overheden. Daarbij moet u denken aan overkappingsoplossingen voor terrassen van hotels en restaurants, entree overkappingen en overkappingen van buitenruimtes voor bedrijven, maar ook aan podia overkappingen voor op pleinen van steden en dorpen en overkappingen voor op begraafplaatsen en bij crematoria.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Een laatste groet

Een Texstyleroofs overkapping van zeil is stormvast, waterdicht en zonwerend en biedt precies dat wat u wenst. Met haar herkenbare krommingen en bogen biedt een Texstyleroofs overkapping de mensen eronder, naast beschutting tegen de weersinvloeden, vooral ook een warme en intieme omarming. Een omarming, die nabestaanden de gelegenheid biedt om op een stijlvolle, droge en beschutte manier afscheid te nemen van hun geliefde. Met behulp van een membraan op maat dat kan worden bevestigd aan muren, masten of natuurlijke materialen in de omgeving, zoals redelijk stevige bomen, creëert u met een Texstyleroof een mooie en vooral ook functionele oplossing. Een oplossing die door vorm en kleurgebruik volledig integreert in de architectuur van de omgeving waarin deze geplaatst wordt. Wij bieden overkappingsoplossingen in 20 kleuren voor ruimtes tot 120 vierkante meter. Wenst u een ruimte groter dan 120 vierkante meter te overkappen, dan zijn onze oplossingen modulair uit te breiden.

De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras

Snelle plaatsing van uw overkapping op maat

Wanneer na het lezen van bovenstaande informatie uw interesse in een Texstyleroofs overkapping is gewekt, kunnen we u snel voorzien van een offerte op maat voor uw specifieke situatie. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is te bellen met een van onze membraanspecialisten of het invullen van het contactformulier op de pagina. Nadat u het formulier heeft ingevuld, neemt een van onze specialisten contact met u op. Deze kan alle vragen die u heeft beantwoorden en u voorzien van nadere informatie voor uw specifieke situatie. Na dit telefonische intakegesprek ontvangen wij graag een zestal foto’s van u van de situatie ter plaatse waar u een overkapping wenst. Deze kunt u zelf maken en ons heel eenvoudig doen toekomen via de mail. Aan de hand van de foto’s en het adres dat we van u ontvangen, maken we geheel vrijblijvend een of meerdere realistische 3D designs, waarop u exact kunt zien hoe een Texstyleroof past op de door u opgegeven locatie. Deze 3D presentaties spreken we vervolgens graag op locatie met u door, alwaar u nog de gelegenheid heeft om ter plekke wijzigingen aan te brengen.

Vergunningsvrij en snel te plaatsen

Bent u akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan kunnen we binnen een heel korte periode starten met de plaatsing van uw persoonlijke membraanoverkapping. Omdat onze overkappingen eenvoudig en volledig demontabel zijn, zijn ze veelal zonder vergunning te plaatsen. Dus geen gedoe met lange gemeentelijke vergunningstrajecten!

Nationale en internationale levering en installatie

In samenwerking met lokale partners ter plaatse leveren wij onze zeildoek overkappingen wereldwijd. Zo hebben wij al projecten gerealiseerd in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Florida en Senegal. Wanneer u het contactformulier invult en uw mailadres, of liever nog, uw telefoonnummer achterlaat, neemt een van onze specialisten graag contact met u op voor het beantwoorden van al uw vragen of bij het maken van een afspraak bij u op locatie.

Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs

Mocht u na het lezen van bovenstaande ook zin hebben in het voorjaar en heeft u zich voorgenomen meer te gaan genieten van het buitenleven? Druk dan op de knop voor het maken van een “corona-vrije” afspraak. Normaliter komen we graag naar u toe om u op locatie uitgebreid te informeren over onze overkappingsoplossingen, maar in deze huidige situatie zullen wij zonder technische kennis van uw kant, op afstand (online) onze oplossingen toelichten. Druk op de knop voor het maken van een corona-vrije afspraak. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere vragen of bestellingen. U kunt ons immer bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)40 – 304 1519.