Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Membraan overkappingen voor terras, carport en horeca toepassingen

Functionele en esthetische wensen bij een design overkapping van zeildoek

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Membraan overkapping – Moderne overkapping – Op maat – Waterdicht – Stormvast – Luxe

FUNCTIE & ESTHETIEK 

Een Texstyleroof is niet zomaar een zeildoek overkapping op maat. Op maat betekent bij ons ‘in volledige samenwerking en samenspraak’ met de klant. Op basis van uw esthetische en functionele wensen komt het ontwerp van uw persoonlijke membraan overkapping tot stand.

In de vorm van het membraan houden wij rekening met het door u gewenste zon- en schaduwpatroon waarbij u er bijvoorbeeld voor kiest om in de ochtend lekker op te warmen in het zonnetje op uw terras terwijl u er in de avonduren heerlijk afgeschermd kunt genieten van de laagstaande zon.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

U kunt uw terras, waar u dat wenst, afschermen voor inkijk van de buren of juist bepaalde zichtlijnen open houden, zodat u nooit een opgesloten gevoel krijgt. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met de architectuur van uw woning en omgeving, zodat  we de overkapping kunnen integreren in de stijl die u wenst of juist een accent te geven en op te laten vallen indien u dat zou willen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de functionele en esthetische eisen die wij kunnen verwerken in de vorm van onze overkapping. Samen met uw input creëren wij de perfecte overkapping die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen- en eisenpakket.

Functionele en esthetische wensen

Het ontwerp dat uiteindelijk tot stand komt, wordt bepaald aan de hand van de  input die u heeft ten aanzien van functionaliteit en esthetiek.

Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Optimaal zon- en schaduw patroon
 • Windkering
 • Privacy wensen
 • Zichtlijnen
 • Lichtdoorlatendheid
 • Gebruik van vaste natuurlijke elementen in de omgeving
 • Kracht in ontwerp door vorm en voorspanning
 • Lichtgewicht oplossing
 • Eenvoudig te hijsen en te strijken

Er is geen enkele andere overkappingsvorm die kan voldoen aan dit ruime
wensen- en eisenpakket dan een Texstyleroofs overkapping.

Van traditie naar trendy

De design overkappingen van Texstyleroofs® worden al sinds 2003 door ons ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd op basis van geavanceerde membraantechnologie. Steeds ontstaan er weer nieuwe verrassende en trendy ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo gespannen, dat ze dienst kunnen doen als zon-, regen- en vuilwerende textiele overkappingen. Texstyleroofs levert met haar unieke en stijlvolle overkappingen van zeil dan ook hét alternatief voor de traditionele terrasoverkappingen, luifels, carports of overdekte ingangen voor uw woning of bedrijf.

Ons systeem is stormvast en toch semi-permanent doordat het volledig demontabel is. Juist vanwege haar demontabele karakter is een Texstyleroofs overkapping veelal vergunningsvrij te plaatsen. Dus geen gedoe met ellenlange vergunningsprocedures. De zonnezeil systemen van Texstyleroofs zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in zakelijke omgevingen, zoals overkappingen bij horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook op openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of aan monumentale panden en over pleinen in dorpen en steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt steeds belangrijker. Naast functionele wensen en eisen, willen we daarbij ook steeds meer de sfeer en het comfort van onze woning binnen, kopiëren naar tuin en terras. Texstyleroofs® deed onderzoek:

 • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
 • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
 • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
 • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
 • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
 • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%
Vergunningsvrije terrasoverkapping van zeildoek op maat

Texstyleroofs® Design Center

Foto 3d rendered3 van Texstyleroofs

Alle ideeën en ontwerpen voor overkappingen worden professioneel vormgegeven en uitgewerkt  met behulp van speciale Texstyleroofs® design software. Onze specialisten lezen met behulp van een speciaal door Texstyleroofs ontwikkeld 3D software programma en 3D visualisatie tools, foto’s, tuinontwerpen en tekeningen in. Op deze manier ontstaat in 3D een omgeving die u vast bekend voorkomt: namelijk uw eigen omgeving.

Met onze Texstyleroofs® membraan adviseur aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® u op uw locatie met het designen en creëren van een overkapping die overeenkomt met uw wensen en voorkeuren. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met de Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!