Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Textiele membraan overkapping aan huis van Texstyleroofs

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Overkapping van textiel – Terrasoverkapping textiel – Overkapping met zonnezeil op maat – Stormvast & waterdicht

Heerlijk genieten van het buitenleven? Niet alleen hoogzomer, maar ook in voorjaar en najaar? Een barbecue organiseren die nooit in het water valt? Met een textiele overkapping aan huis van Texstyleroofs creëert u extra ruimte en comfort, waarmee u heerlijk kunt genieten van alles wat het buitenleven u heeft te bieden, in elke jaargetijde. Met een Texstyleroofs op uw terras zijn regen, wind of een teveel aan zon geen spelbreker meer.

Textiele overkapping aan huis: Meer woongenot en comfort aan huis

Met een overdekt terras geniet u langer van het buitenleven op een manier die u het beste past. Een luxe textiele overkapping aan huis of in de tuin biedt de nodige bescherming, niet alleen aan uzelf maar ook aan uw tuinmeubelen. 

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

U kunt nu eindelijk investeren in een mooie set loungemeubelen en van uw terras een verlengde maken van uw woonkamer met alle sfeer en comfort die u wenst. Het terras wordt een heerlijke plek aan huis om te barbecueën of te borrelen met familie of vrienden. Met verlichting, heaters en een aankleding met kussens, fleecedekens en andere accessoires maakt u van uw terras een heerlijke plek om samen van en met elkaar te genieten.

Een Texstyleroof is de perfecte oplossing als u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst.

Textiele overkapping aan huis: Lichtdoorlatend en op maat

Door de vorm van onze zeiloverkappingen op maat, hoeft u niet bang te zijn voor veel lichtverlies in uw woning. Onze textiele overkappingen worden gemaakt van UV werend, maar toch lichtdoorlatend materiaal. Een en ander hangt natuurlijk ook af van de kleur van uw keuze. Een donkere kleur zal uiteraard minder licht door laten dan een lichte kleur. Bij Texstyleroofs heeft u de keuze uit 20 kleuren: er zit altijd een kleur bij die u het beste past en het meeste aan staat. Bij de vorming van uw persoonlijke zonnezeil overkapping op maat, kunnen we bij het ontwerpen van uw overkapping rekening houden met al uw wensen en eisen, zo ook lichtinval en schaduwwerking. 

Met behulp van een 3D design dat is afgestemd op uw  situatie kunnen we u exact laten zien hoe bij u op uw terras aan huis de zon- en schaduwlijnen zijn. De dubbele kromming waaraan u een originele Texstyleroofs herkent, geven niet alleen een beschut, maar ook bijzonder ruimtelijk gevoel: een Texstyleroofs omarmt u als het ware. Buiten eten, drinken en feesten kan voortaan altijd, van de vroege lente tot diep in de herfst!

overkapping-van-textiel-terrasoverkapping-op-maat-zonnedoek-terras-stormvast-waterdicht-lichtdoorlatend-buitenleven-zonwering-carport

De veelzijdigheid van een textiele overkapping aan huis

Niet alleen een terras aan huis, maar ook een carport aan huis moet bij de architectuur van uw woning passen. Met een terras of carport die qua stijl past bij uw woning, tilt u uw woning naar een hoger niveau. Een carport bouwen is per definitie maatwerk. De afmetingen en kleur moeten passen bij uw woning en omgeving en daarnaast uiteraard functioneel zijn. Bij Texstyleroofs staan de wensen van onze klanten op 1 en is niets standaard. Samen met u ontwerpen we de carport die het beste bij u past; maatwerk in optima forma.

Hieronder kort de voordelen van een carport op een rijtje:

  • Bescherming van uw auto(’s) tegen alle weersomstandigheden
  • Minder roestvorming door het open karakter van een carport van zonnedoek
  • Nooit meer ijs krabben in de winter
  • Geen oververhitte auto om in te stappen in de zomer
  • Ook te gebruiken voor stalling van fietsen en bromfietsen
  • Ook voor campers en caravans een ideale oplossing omdat u met een carport uw voertuig dicht bij huis kunt stallen en u geen externe ruimte op een andere plaats hoeft te huren
zeiloverkapping-design-overkapping-op-maat-ontworpen-terrasoverkapping-schaduwdoek-zonnezeil
zonwering-spanzeil-terras-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-waterdicht-sfeervol

Textiele overkapping aan huis: Genieten onder de sterrenhemel

In de huidige tuintrend past dat steeds meer mensen van hun tuin een verlenging maken van hun woning, met alle luxe en comfort die daarbij hoort. Men wil zoveel en zo lang mogelijk buiten kunnen genieten van al hetgeen het buitenleven heeft te bieden. Outdoor living staat hoog op onze agenda. Een glaasje wijn of champagne na een dag hard werken, smaakt nog lekkerder in bijvoorbeeld je eigen jacuzzi in de tuin. Heerlijk ontspannen onder de sterrenhemel mét bubbels ín de bubbels.

Met een Texstyleroofs textiele overkapping geniet u van uw eigen spa in de tuin in zomer en winter, het hele jaar rond. Niet alleen beschermt een Texstyleroofs overkapping u tegen de weersinvloeden, maar ook tegen inkijk van bijvoorbeeld buren of passanten. Privacy gegarandeerd.

zonwering-spanzeil-terras-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-waterdicht-sfeervol

Enthousiast geworden?

Wanneer ook u graag van uw buitenruimte een volwaardige en stijlvolle ruimte wenst te maken met alle luxe en comfort die ook binnen in uw woning ervaart, dan denken wij bij Texstyleroofs graag met u mee. Met behulp van slechts een zestal foto’s van de buitenruimte die u wenst te overkappen en de omgeving waarin u deze overkapping wilt te plaatsen, ontwerpen wij snel en geheel op maat een overkapping die bij u past.

Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is ons te contacten. Dat kan telefonisch of door middel van het invullen van het contactformulier op de pagina. Onze membraanspecialisten staan u graag te woord