Uw specialist in design overkappingen van zeildoek

Luxe design overkapping van zeildoek - Op maat ontworpen - Waterdicht - Stormvast - Eyecatcher

Van zonnezeil tot de meest stijlvolle overkapping ter wereld

Texstyleroofs – gestart in 2003 met research en development van zonnezeilen. De term zonnezeil is in de markt gezet vanuit het idee dat er op basis van “lightweight membrane structures” flexibele overkappingsvormen gerealiseerd kunnen worden voor de klein zakelijke en woningmarkt. De oplossingen richtte zich destijds op het zonwerende karakter. De marktontwikkelingen werden door Texstyleroofs® gestuwd naar marktleider niveau. Met de komst van eenvoudigere zonnedoeken of schaduwdoeken is de populariteit van de oplossingen in de jaren enorm toegenomen.

vrijstaande louNge overkapping van zeildoek

Lichtgewicht en duurzaam concept

In 2009 namen de commerciële activiteiten van het bedrijf enorm toe, zeker na introductie van een sterk verbeterde en gepatenteerde engineeringsmethode. Daardoor ontstonden er oplossingen die zich kunnen verhouden tot daadwerkelijke overkappingen maar nog steeds vanuit het idee dat het lichtgewicht en design is wat toegevoegd wordt aan de omgeving.

 

design terrasoverkapping van zeildoek op maat

Design overkapping met zeil doek gecombineerde zonnezeilen

De carport oplossingen en de terrasoverkappingen werden in de jaren daarna steeds bekender, waarmee Texstyleroofs in 2012 haar markt definitief heeft bepaald.

De verdere ontwikkeling van het design- en engineeringsproces heeft in de afgelopen vijf jaar een enorme toevlucht genomen. We zijn daarmee de sterkste lichtgewicht overkapping ter wereld. Een gemiddelde Texstyleroof van zo’n 40 vierkante meter weegt slechts 12 kilogram! Inclusief de gehele constructie en fundering praat je nog steeds over slechts 150-200kg.

Duurzaamheid is daarom een belangrijk thema bij de vervaardiging van de zeiloverkappingen. De reststukken worden gebruikt voor vervaardiging van accessoires passend in de stijl van een Texstyleroof, wat de duurzame verwerking ten volle ondersteunt.

Master of engineering

De uitbreiding van de organisatie en de solide kennis met gedegen continuerende ontwikkelingen geven de mogelijkheid alle mogelijke designs en vormen aan te nemen. Texstyleroofs® is daarmee de meest individuele dakoplossing die u in de wereld vinden kunt. Een team dat wordt geleid door “Masters of engineering in Membrane structures” vormen het hart van de organisatie. Opererend vanuit het zuiden van Nederland, bestrijkt Texstyleroofs geheel Europa. Het overgrote deel van de business focust zich op de thuismarkt in de Benelux. Overige activiteiten verspreiden zich door zowel het Europese als Amerikaanse continent. Met de uitrol van de franchiseformule tracht Texstyleroofs in de komende jaren het wereldwijd bekende brand te zijn voor “stylish outdoor comfort”.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Met de continuerende productontwikkelingen breidt Texstyleroofs zich uit als een high-end brand in de markt van “stylish outdoor comfort”. Dankzij de jarenlange expertise in tailor made oplossingen voor een comfortabel outdoor leven, weet Texstyleroofs iedere buitenruimte om te toveren tot een ware beleving. In 2019 breidt de franchise zich alsmaar verder uit. Dankzij de jarenlange ontwikkeling van zelf ontworpen design- en engineeringssoftware op basis van industriële membraantechnologie, heeft Texstyleroofs zich genesteld als franchisegever op het allerhoogste niveau van membraanoverkappingen voor de klein zakelijke en particuliere markt. Het credo: Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Franchise formule

De sterke basis zet zich voort in een succesvolle franchiseformule ondersteunt met Texstyleroofs® Membrane Processor software. Best-in-class ondersteuning van design tot en met oplevering. Alle oplossingen van Texstyleroofs worden op maat en in architectuur met de omgeving ontworpen en ontwikkeld.  

Word een Texstyleroofs Agent of Franchisee!

Meld je nu aan voor een van onze periodieke inspiratiesessies.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!