Installatie zonnezeil

Installatie zonnezeil van Texstyleroofs

De werkwijze van ons is identiek per toepassing en snelheid en eenvoud staan hierin centraal. Op de markt van overkappingen komt vraag en aanbod op een  bijzondere manier bij elkaar. De klant verzamelt informatie, maar is zich soms niet bewust van het grote scala aan mogelijkheden. Wij begeleiden u door het proces om te komen tot de juiste oplossing voor uw probleem. Onze specialisatie ligt op het gebied van terrasoverkappingen, carports en vrijstaande overkappingen. Binnen deze toepassingen doen zich tal van variaties voor waarin wij u graag van onze kennis voorzien. Bijvoorbeeld het al dan niet bevestigen aan de woning of de schaduwlijnen die ontstaan door de beweging van de zon. Met behulp van een 3D studie nemen wij u mee door uw bekende omgeving met de passende oplossing. In deze ontwerpen staat uw wens centraal en worden persoonlijke voorkeuren met specialistische kennis gebundeld om tot een nieuw installatie zonnezeil te komen.

zeiloverkapping terras particulier 2019
Voorafgaand aan 3D studie voor de design overkapping - Texstyleroofs

1. Foto van uw locatie

Na het telefonisch contact zal er worden gevraagd om foto’s van uw omgeving. Hierbij zal u worden ingelicht wat van belang is tijdens het maken van de foto’s ter verduidelijking van installatie zonnezeil. Wij proberen hiermee zo nauwkeurig mogelijk de werkelijkheid na te bootsen om tot een oplossing te komen. Deze foto’s gaan vervolgens naar onze digitale architect om er een realistische 3D weergave van te maken. Deze weergave gaat op zijn beurt door naar een van onze specialisten die zich buigt over het probleem in de zoektocht naar de passende oplossing. Aan de hand van de foto’s weten zij al snel een accurate inschatting van de mogelijkheden te maken, maar met behulp van onze software is het nu ook mogelijk om rekening te houden met zaken als lichtinval, afwatering en windsnelheid. Nu kan het ontwerpen van uw persoonlijke Texstyleroof beginnen.

Een uitgebreide 3D studie van een design overkapping met zeil doek - Texstyleroofs

2. 3D studie op maat (formfinding)

Een van onze specialisten tovert de foto’s van uw locatie om naar een realistische 3D weergave. De vorm van uw membraan bepaalt de sterkte en het karakter van uw Texstyleroof. De karakteristieke dubbele kromming van onze oplossing wordt visueel inzichtelijk gemaakt aan de hand van een hoogwaardig 3D ontwerp. Uw functionele en esthetische wensen vormen de basis voor uw ideale en unieke lichtgewicht membraan overkapping. De verschillende mogelijkheden per toepassing komen wij bij u thuis presenteren aan de hand deze gemaakte 3D-studie. Binnen deze ontwerpen geven wij zo nauwkeurig mogelijk weer hoe de toepassing eruit komt te zien in uw omgeving. Meerdere voorstellen worden aan u gepresenteerd en samen met u ontwerpen  de perfecte oplossing in de vorm van een overkapping die past bij de architectuur van uw woning en de esthetiek van de omgeving. Deze 3 á 4 designs lopen wij samen met u door om te kijken welke het best aansluit op uw voorkeuren. Onze software stelt ons in staat om ter plekke wijzigingen aan te brengen. Zo komt het nagenoeg nooit voor dat de u ontevreden bent met het eindresultaat. Nadat al uw wensen in het design zijn verwerkt met behulp van onze specialist komt u tot een akkoord. Na uw goedkeuring wordt het definitieve ontwerp vervolgens in productie genomen.
Elke overkappingsvorm begint met een idee, behoefte of probleem.

3. Installatie zonnezeil: Kleur en materiaalkeuze

U kiest de materialen en kleuren die het beste passen bij uw wensen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit wellicht nog kan veranderen na het akkoord. Het is dan ook mogelijk om binnen drie dagen nog van gedachte te veranderen, daarna starten wij het productieproces. Onze membranen zijn te verkrijgen in 24 verschillende kleuren. Onze medewerkers zullen dan ook altijd op locatie verschijnen met een stalenkaart om te laten zien hoe de verschillende kleuren reageren blootgesteld aan daglicht. Niet alleen het doek, maar ook de masten kunnen in iedere gewenste RAL-kleur worden gecoat. Wegens dit grote aanbod hanteren wij de drie dagen om nog van gedachte te veranderen.
Wij vervaardigen alle materialen vanuit onze eigen fabriek.

4. CONSTRUCTIE

Wij vervaardigen alle materialen vanuit onze eigen fabriek. Na correcte formfinding wordt de basis-constructie op locatie vakkundig gemonteerd en 3D ingemeten door ons installatie-team. Alle bevestigingsmaterialen zijn slim ontworpen en van de hoogste kwaliteit. Hierdoor bieden wij
10 jaar garantie op de constructie en is veiligheid en functionaliteit
gegarandeerd. De basis-constructie bestaat uit de verschillende bevestigingspunten en de benodigde masten die in het ontwerp bepaald zijn. Op deze manier kan op de dag van de levering het membraan gehesen worden zodat u niet voor vervelende verrassingen op de dag zelf komt te staan.

 

Een van onze specialisten tovert de foto’s van uw locatie om naar een realistische 3D weergave. De vorm van uw membraan bepaalt de sterkte en het karakter van uw Texstyleroof.

5. ENGINEERING

Op basis van 3D metingen ter plaatse wordt het exacte snijplan berekend voor de uiteindelijke membraanoverkapping. In dit snijplan wordt rekening gehouden met een evenredige distributie van krachten waarbij de ideale voorspanning ontstaat voor de sterkste textiele lichtgewicht overkapping ter wereld.
Flexibele overkapping voor elke situatie

6. MEMBRAAN

Het snijplan wordt vervolgens in onze eigen zeilmakerij lasergesneden van zeildoek dat is geweven van saturamax garens. Deze worden tijdens het spinnen gekleurd met pigmenten waardoor er een zeer hoge kleurechtheid wordt behaald. de saturamax garens zijn door de lange filamenten zeer rekvast en scheurbestendig dit in tegenstelling tot acryl en katoen garens die uit korte filamenten bestaan. Ons zeildoek wordt afgewerkt met hydromax een hoogwaardige waterafstotende impregnatie en gereed gemaakt voor installatie zonnezeil. Het lasergesneden doek wordt vervolgens ambachtelijk, handmatig gestikt met teflon garen. Na uitgebreid testen op vorm en voorspanning is het membraan gereed voor plaatsing en kan een afspraak worden gemaakt met de klant voor het hijsen van het membraan.

Wij proberen binnen zo’n vier á vijf weken dit hele productieproces te realiseren en uw unieke Texstyleroof op locatie te installeren.

7. INSTALLATIE ZONNEZEIL

Door de eigen productie van onze materialen kunnen wij zeer snel
leveren. Uw contactpersoon bij Texstyleroofs maakt een afspraak met u  en zal op deze dag samen met u stap voor stap het doek hijsen. Stap voor stap zal er zorgvuldig worden toegelicht hoe dit in zijn werk gaat zodat u deze eenvoudige techniek zelf ook beheerst.

Wij proberen binnen zo’n vier á vijf weken dit hele productieproces te realiseren en uw unieke Texstyleroof op locatie te installeren. Op dit mooie moment feliciteren wij u met uw aankoop en kunt u gaan genieten van uw eigen Texstyleroof. Wij maken graag gebruik van dit moment om de laatste vragen te beantwoorden en uiteraard blijven wij bereikbaar om u ten alle tijden te woord te staan.

Is deze oplossing nou exact wat u zoekt? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier.

Individuele materialen

De veelzijdigheid in keuze van vorm, maar ook in de keuze van materialen, kenmerken de overkapping van Texstyleroofs®. De basis van alle materialen is dat ze om kunnen gaan met de krachten dat het systeem verdeelt. Daarentegen is ieder element te verkrijgen in een RAL kleur naar keuze. Uiteraard biedt het geanodiseerd aluminium ook een prachtige toevoeging in uw omgeving. Ook het zeildoek is van hoogwaardig materiaal. De kleurkeuze is veelzijdig van wit, tot zilvergrijs, van taupe tot mediterraans, van grafiet tot aan zwart. Het design is veelzijdig, maar uiteindelijk uw keuze.

 

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!