Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Een spanzeil op maat als overkapping

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio
Stormvast spanzeil op maat – Schaduwdoek overkappingen – Op maat – Zeildoek terrasoverkapping

Spanzeil op maat van Texstyleroofs

Creëer het ultieme vakantiegevoel bij uw woning of horecazaak, in uw tuin of over een terras met uw eigen zonnedoek op maat van Texstyleroofs. Bij ons staan uw voorkeuren en wensen centraal en komen we graag, in nauw overleg met u, tot het best passende en meest persoonlijke ontwerp van uw spanzeil op maat. Met een overkapping van spanzeil van Texstyleroofs verzacht u het intense zonlicht en creëert u een sfeervolle buitenruimte met voldoende lichtdoorlatendheid. Daarnaast biedt ons spanzeil op maat of ‘membraan’ zoals wij dat bij Texstyleroofs noemen, verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Daarbij houden wij rekening met aanwezige schaduwpatronen, windrichtingen en zichtlijnen en zijn onze membranen ook nog eens waterdicht.

Een Texstyleroofs herkent u direct aan de altijd aanwezige dubbele kromming. Door middel van deze kromming wordt een dermate hoge spanning in het textiel van het membraan gecreëerd, dat we met ons zonnedoek dezelfde voordelen kunnen bieden als een vaststaande overkapping. Met een dubbele kromming bedoelen wij dat een Texstyleroofs altijd twee hoge punten die naar elkaar toelopen en twee lage punten die naar elkaar toelopen, kent. Met een stijlvolle en luxe uitstraling als resultaat.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Het stormvaste design zorgt ervoor dat u zelf bepaalt wanneer u buiten kunt zitten, onafhankelijk van het weer. Mocht u toch, om wat voor reden dan ook, het zeil willen afhalen dan is dit ten alle tijden mogelijk binnen een tijdsbestek van enkele minuten, zonder hulp van anderen. Ons spanzeil op maat is bovendien veelal vergunningsvrij te plaatsen vanwege het demontabele karakter die onze oplossing semi-permanent maakt.

Affiniteit met de buitenlucht met een spanzeil op maat

Een spanzeil op maat is de ideale overkappingsvorm om affiniteit met de buitenlucht te behouden. U houdt het buitengevoel, terwijl u comfortabel onder de overkapping zit. De krommingen in het membraan laten licht binnen waardoor het niet donker wordt, terwijl de warmte wel wordt geweerd. Om de balans te bewaren van de overkapping van spanzeil met uw woning, tuin en de omgeving, proberen wij het zonnedoek altijd zoveel mogelijk te laten integreren. Ons uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk het membraan af te stemmen op woning, tuin en omgeving en leidt altijd tot een kloppend geheel.

Design terrasoverkapping van zeildoek op maat
schaduwdoek-op-maat-zeildoek-zonnezeil-vergunningsvrij-stormvast-waterdicht-vrijstaande-overkapping

Uw woning en tuin zijn uniek en verdienen dan ook een uniek design waarbij het spanzeil op maat op de juiste manier is geïntegreerd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de membraan overkapping juist te laten opvallen en als stijlobject te laten fungeren in uw tuin of aan uw woning door vorm- en kleurkeuze.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen in binnen- en buitenland. We leveren en installeren niet alleen in Nederland, maar over de gehele wereld onze Texstyleroofs membraanoverkappingen. Het gehele productieproces van ontwerp tot Texstyleroof vindt plaats in eigen beheer waardoor wij te allen tijde onze hoge kwaliteit kunnen garanderen. In het buitenland werken we samen met door onszelf opgeleide gecertificeerde partners, die altijd onder supervisie van ons eigen team uit Nederland staan.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!