Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Design in relatie tot de omgeving

Natuurlijk moet de overkapping van uw dromen ook passen bij de architectuur van woning en omgeving. Een Texstyleroofs overkapping kent een minimalistisch design. Hierdoor past deze zowel in moderne en strakke, als in een landelijke omgeving.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio
Zeiloverkapping bij strandtent - Texstyleroofs

Opvallen of blenden in de omgeving?

Met behulp van kleur en vormgeving kunt u ervoor kiezen de overkapping te laten opvallen of juist weg te laten vallen in de omgeving. De schaduw- of zonnedoeken die wij maken, kunnen we nog meer laten integreren door bij het bevestigen ervan gebruik te maken van de natuurlijke objecten in uw tuin. Een of meerdere stevige bomen lenen zich uitstekend om onze doeken aan te bevestigen. Mocht dit niet mogelijk zijn, omdat de bomen in uw tuin onvoldoende volgroeid zijn om de krachten van een Texstyleroofs zeildoek te kunnen opvangen en/of u wenst het doek niet aan uw woning zelf te bevestigen, dan voorzien we u graag van masten. Masten die al dan niet in de kleur naar uw keuze kunnen worden gespoten.

Investering in de toekomst

Wanneer u uw woning of tuin van een duurzame en lange termijn overkappingsoplossing wenst te voorzien dan past daar geen goedkope bouwmarkt oplossing bij. De schaduw- en zonnedoeken die u daar kunt kopen, zijn vaak goedkoop en snel zelf op te hangen, maar zijn geen oplossing voor de langere termijn. Vaak gaan dit soort zeildoeken niet langer dan 1 seizoen mee. Al bij een beetje stevige wind hebben deze doeken de neiging om te gaan klapperen en flapperen en op termijn zelfs te scheuren. Tevens betreft het hier vaak standaardoplossingen in standaardkleuren en standaardmaten die of net te klein of net te groot zijn voor waar de plek waar u ze voor wenst te gebruiken. Indien u niet elk jaar weer opnieuw een nieuw doek wilt kopen en ophangen, adviseren wij u eens te kijken naar oplossingen die uw probleem op maat  en duurzaam, voor de langere termijn, oplossen. Een vaste oplossing kan hierin passen, maar ook een semipermanente overkappingsoplossing zoals Texstyleroofs deze ontwerpt en maakt.

De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras

Plaatsing en gebruik het hele jaar door

Hoewel de meeste mensen pas gaan denken aan een mogelijke overkappingsoplossing wanneer ze een teveel aan zon ervaren, zijn er ook genoeg redenen te bedenken om een plaatsing niet alleen in het voorjaar of de zomer te overwegen, maar juist in het najaar en de winter. Een Texstyleroofs overkapping is namelijk ook uitermate geschikt om in de herfst natuurlijke materialen die uit bomen vallen te weren. Denk hierbij aan dennenappels, eikels, kastanjes of een teveel aan blad dat uit de bomen valt of waait en voor overlast zorgt. Ieder jaar krijgen we weer te maken met mensen die deuken of deukjes in hun auto(‘s) krijgen door vallende objecten uit bomen in de tuin met flinke schades tot gevolg. En wat denkt u van de populariteit van barbecueën in de winter? Steeds meer mensen kiezen voor gemak en schaffen een zogenaamde Kamado barbecue aan; denk Big Green Egg of The Bastard. Liefhebbers weten wat hiermee wordt bedoeld😊. Deze keramische barbecues worden niet alleen in de zomer, maar ook steeds meer in de winter gebruikt. Met Kerst en Oud & Nieuw kunnen borrels en barbecues worden georganiseerd voor vrienden en familie. Heerlijk samen genieten in de frisse buitenlucht. Een overkapping zorgt hiermee met recht voor een verlenging van uw woonkamer, het hele jaar door!

3D ontworpen terrasoverkapping van zeildoek
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs

Texstyleroofs in de media

Uitzending van het RTLZ programma ‘How it’s done’ waarin 123domeinregistratie snel inspringt op de wensen van Texstyleroofs die voor tal van projecten ondersteund wordt door deze betrouwbare en professionele partner.

Mocht u na het lezen van bovenstaande ook zin hebben in het voorjaar en heeft u zich voorgenomen meer te gaan genieten van het buitenleven? Druk dan op de knop voor het maken van een “corona-vrije” afspraak. Normaliter komen we graag naar u toe om u op locatie uitgebreid te informeren over onze overkappingsoplossingen, maar in deze huidige situatie zullen wij zonder technische kennis van uw kant, op afstand (online) onze oplossingen toelichten. Druk op de knop voor het maken van een corona-vrije afspraak. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere vragen of bestellingen. U kunt ons immer bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)40 – 304 1519.