Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

De voordelen van een horeca terrasoverkapping van zeildoek

Juist in tijden zoals deze blijkt het buitenterras voor horecaondernemers het grote verschil te maken. Voor het aantal personen dat gebruik maakt van het terras is immers geen maximum gesteld.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio
Zeiloverkapping bij strandtent - Texstyleroofs

Maak nu een afspraak voor een gratis ROI-scan!

Met de huidige temperaturen en de hoeveelheid zonne-uren, geniet zitten op een terras de voorkeur boven binnen zitten. Bovendien is bewezen dat het Corona-virus in de buitenlucht veel minder overdraagbaar is dan binnen. Een buitenterras zorgt voor veel horecaondernemers aldus voor extra omzet. En die kunt u uiteraard goed gebruiken nu u bijna 3 maanden aan omzet gemist heeft als gevolg van de COVID-19 Lock down.

Horeca terrasoverkapping omzet verhogend bij zon én regen

Dat een overdekt terras bij een teveel aan zon heerlijk is, zal niemand ontkennen. De gevaren van de zon zijn bij velen bekend (en zo niet lees dan ons blog van 9 april jl. “Zomer, zon en de juiste bescherming’ over de invloed van de zon op ons welbevinden en de gevaren van een teveel aan zon op onze huid). Op hete zonovergoten dagen vindt derhalve niemand het prettig om lang in de felle zon te zitten met de kans op verbranding van de huid. Een overkapping zorgt er op zulke dagen voor dat klanten heerlijk koel en ontspannen kunnen genieten van hun hapje en drankje op het terras. Maar ook op regenachtige dagen, waarbij de temperatuur eigenlijk prima is, maar de kans op een buitje reëel aanwezig is, zorgt een terrasoverkapping voor de juiste bescherming. 

Texstyleroofs horeca overkappingen op maat

De terrasoverkappingen van zeildoek die Texstyleroofs ontwerpt, maakt en installeert zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. Texstyleroofs overkappingen zijn semipermanent, maar door gebruik van hoogwaardige technieken en materialen, oersterk en zeer geschikt om langer onder te genieten dan alleen in voorjaar of zomer. Een Texstyleroofs is vergunningsvrij en kan het hele jaar blijven staan. Op koude, maar droge en zonnige dagen zitten uw klanten onder een Texstyleroofs warm,  beschut en comfortabel. Een hoogwaardige overkapping van Texstyleroofs zorgt ervoor dat het buitenseizoen op een stijlvolle manier wordt verlengd.

Waterdicht, stormvast, lichtdoorlatend, vergunningsvrij en op maat ontworpen

Gratis ROI scan voor horeca ondernemers

Doordat u met behulp van de installatie van een Texstyleroofs overkapping van zeildoek veel langer gebruik kunt maken van uw terras, werkt een dergelijke investering omzet verhogend: U kunt namelijk meer mensen langer en op een comfortabele manier buiten laten zitten op uw terras. Onze overkappingen zijn net zo sterk als een vaste overkapping, maar flexibel in gebruik. Bij de installatie maken we bij voorkeur gebruik van reeds natuurlijke materialen als bomen, als deze stevig genoeg zijn uiteraard, of muren. Zijn deze bevestigingsmaterialen niet aanwezig of niet sterk genoeg, dan kunnen we u voorzien van masten, gecoat in elke kleur die u wenst. Een Texstyleroofs overkapping van zonnedoek is eenvoudig en snel eigenhandig te hijsen en te strijken. U bepaalt wanneer en hoe lang de overkapping blijft hangen c.q. staan.

In tegenstelling tot bij de plaatsing van een vaste overkapping die veelal aan slechts een beperkt aantal van uw wensen eisen kan voldoen, wordt een Texstyleroofs geheel op maat gemaakt. Met behulp van de locatie coördinaten van de plaats waar u de overkapping wenst, voorzien wij u van het exacte zonne- en schaduwpatroon van deze plek, in elk seizoen en op elk tijdstip van de dag. Geen gedoe meer met parasols die kunnen omwaaien of ingeklapt moeten worden bij een beetje wind. Geen verlies van zichtlijnen, geen beperking in het aantal te plaatsen tafels en stoelen als gevolg van de veelal lompe parasolvoeten, die eigenlijk altijd in de weg staan.

U bent geïnteresseerd en wilt ook weten op welke wijze uw terras voor extra omzet kan zorgen? We rekenen u graag met behulp van de ROI scan voor hoe snel u de investering in een Texstyleroofs heeft terug verdiend. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak met een van onze membraan specialisten.

3D ontworpen terrasoverkapping van zeildoek

Mocht u na het lezen van bovenstaande ook zin hebben in het voorjaar en heeft u zich voorgenomen meer te gaan genieten van het buitenleven? Druk dan op de knop voor het maken van een “corona-vrije” afspraak. Normaliter komen we graag naar u toe om u op locatie uitgebreid te informeren over onze overkappingsoplossingen, maar in deze huidige situatie zullen wij zonder technische kennis van uw kant, op afstand (online) onze oplossingen toelichten. Druk op de knop voor het maken van een corona-vrije afspraak. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere vragen of bestellingen. U kunt ons immer bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)40 – 304 1519.