Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Texstyleroofs zeildoek terrasoverkapping

Stijlvol, Op maat, Lichtdoorlatend & Waterdicht

Vergunningsvrije carport van textiel

Vergunningsvrij, Exclusief, Beschermend & Stormvast

Vrijstaande overkapping van zeil

Lichtgewicht, Verwijderbaar, Stormvast & Design

Vrijstaande overkapping van zeil

Lichtgewicht, Verwijderbaar, Stormvast & Design.

Stylish Texstyleroofs Commercial Patio Cover

Zenergy Health Clun and Spa | IDAHO

testpagina

Morbi in sem quis dui placerat ornare. Pellentesque odio nisi, euismod in, pharetra a, ultricies in, diam. Sed arcu. Cras consequat.

Derek Agnew

GENERAL MANAGER

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping. Bovendien zijn onze ontwerpen nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) is onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze tecnhiek ontstaat de sterkste lichtgewicht overkapping ter wereld. Daarnaast is ieder ontwerp volledig op maat en zijn al onze projecten niet alleen uniek, maar ook optimaal in functionaliteit.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een zeiloverkapping als Eyecatcher

De prettige sfeer, het sublieme comfort evenals de individualistische uitstraling maken een Texstyleroof overkapping van textiel dé eyecatcher van uw tuin en omgeving. Niet alleen worden al onze zeildoek overkappingen op maat gemaakt, maar ook ontworpen op basis van de specifieke wensen van de klant. Hierdoor is iedere Texstyleroofs overkapping een uniek design object en is er tevens op gericht naast een probleem voor de klant op te lossen. Denk daarbij aan een gewenst schaduwpatroon, wind- of regenwering of bijvoorbeeld aan privacyredenen. 

Vraag daarom nu vrijblijvend een 3D studie op maat aan om te kijken welke oplossing het beste past bij uw situatie.  Laat u ook inspireren door alle projecten op onze website.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Morbi in sem quis dui placerat ornare. Pellentesque odio nisi, euismod in, pharetra a, ultricies in, diam. Sed arcu. Cras consequat.

Derek Agnew

GENERAL MANAGER

De nieuwste revolutie
in
zonwerende textiele overkapping

Vergunningsvrije overkapping

Door het verwijderbare karakter is een textiele overkapping van Texstyleroofs vergunningsvrij. Daardoor hoeft u geen lange vergunningsprocedures te doorlopen. Vandaar dat wij snel een op maat gemaakte overkapping voor uw terras of parkeerplaats kunnen realiseren.

Ondanks het lichte gewicht van onze zeil overkappingen, zijn onze overkappingen oersterk. Dit is te danken aan onze  hoogwaardige engineering. Hierdoor zijn we niet alleen oersterk maar tevens stormvast en waterdicht. In combinatie met het vergunningsvrije karakter maakt dit een Texstyleroofs overkapping van textiel hèt ideale alternatief voor een vaste overkapping van bijvoorbeeld hout of aluminium.

Licht doorlatend

De lichtgewicht zeildoeken die Texstyleroofs gebruikt voor haar membraanoverkappingen zijn zeer lichtdoorlatend. Hierdoor verliest u met  een Texstyleroofs zeil overkapping dus vrijwel geen licht in uw woning. Door de krommingen en het gebruik van een lichte kleur voor het zeildoek kan de lichtinval in uw woning zelfs versterkt worden.

In tegenstelling tot vele vaste overkappingen heeft u met een Texstyleroofs dus minimaal lichtverlies in uw woning. Dat betekent dat u wel de voordelen van een volwaardige overkapping krijgt zonder de nadelen in vergelijking met vaste alternatieven.

3D ontwerp op maat

Iedere design zeil overkapping van Texstyleroofs wordt geheel op maat voor u ontworpen. Eerst maken we een inventarisatie van uw wensen- en eisen. Daarna  wordt een uitgebreid 3D design ontwerp gemaakt met de bedoeling om in samenspraak met u te komen. Zo ontstaat uw eigen unieke overkapping van zeildoek.

Vervolgens kunnen wij met behulp van een 3D simulatie direct laten zien hoe de zoninval en schaduwwerking op uw terras of in uw woning zal zijn met onze textiele overkapping.

Texstyleroofs: een schaduwdoek op maat waarmee u romantiek, sfeer en beschutting toevoegt aan uw ‘outdoor living’.

demo-handyman-blurbs-image1

Terrasoverkappingen van textiel

Met de zonwerende en waterdichte zeil overkappingen van Texstyleroofs creëert u niet alleen sfeer en comfort maar tevens romantiek voor uw outdoor living.

demo-handyman-blurbs-image2

Carports

Onze carport overkappingen van zeildoek worden volledig op maat ontworpen. Daarnaast is een Texstyleroofs carport veelal vergunnningsvrij te plaatsen vanwege het demontabele karakter. Niet alleen oersterk en stormvast, maar tevens stijlvol.
demo-handyman-blurbs-image3

Vrijstaande textiele overkappingen

Een overkapping van textiel zorgt niet alleen voor de juiste schaduwwerking, maar kan daarnaast privacy creëeren met behoud van uitzicht. Onze overkappingen kunnen vrijstaand geplaatst worden.

demo-handyman-blurbs-image4

Horeca zeildoek overkappingen

Dankzij een zeer realistische 3D zon-/schaduw simulatie kan een horeca overkapping van zeildoek exact afgestemd worden op de behoeften van uw terrasbezoekers.