+31 (0)40-3041519 switch to Dutch USA

 

 

 

 

Zonnedoek op maat

Zonnedoek op maat van Texstyleroofs

Creëer het ultieme vakantiegevoel met uw eigen zonnedoek op maat van Texstyleroofs. Bij ons staat uw voorkeur centraal in het ontwerp van uw persoonlijk design. Het doek verzacht het intense zonlicht en creëert een sfeervolle buitenruimte met voldoende lichtdoorlatendheid. Daarnaast bieden onze doeken, of ‘membranen’ zoals wij dat noemen verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Verder houden wij rekening met schaduwpatronen, windrichtingen, zichtlijnen en is ons membraan waterdicht.  Wij werken met dubbele kromming waardoor een dermate hoge spanning in het textiel wordt gecreëerd, zodat met een zonnedoek dezelfde voordelen  worden geboden als met een vaststaande overkapping. Met dubbele kromming bedoelen wij de twee hoge punten die naar elkaar toelopen en twee lage punten die naar elkaar toelopen, met een luxe uitstraling als resultaat. Het stormvaste design maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. Mocht u toch, om wat voor reden dan ook het zeil willen afhalen is dit ten alle tijden mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen. Verder is ons product vergunningsvrij te plaatsen wegens het demontabele karakter wat onze oplossing semi-permanent maakt.

 

Affiniteit met de buitenlucht

Een zonnedoek op maat is de enige overkappingsvorm waarmee men affiniteit met de buitenlucht behoudt. Men behoudt het buitengevoel, terwijl men comfortabel overkapt is. De krommingen in het membraan laten licht binnen waardoor het niet donker wordt, maar warme wel wordt geweerd. Om affiniteit te bewaren proberen wij het zonnedoek altijd zoveel mogelijk te laten integreren. Ons uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk het membraan af te stemmen op de kleuren van de omgeving wat leidt tot een kloppend geheel. Uw tuin is uniek en verdiend dan ook een uniek design waarbij de overkapping juist is geïntegreerd.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u het schaduwdoek wilt plaatsen. Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen. Het gehele productieproces van ontwerp naar Texstyleroof vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

  • U kiest voor exclusiviteit
  • op maat voor u wordt ontworpen
  • vergunningsvrij geplaatst mag worden
  • geen lichtverlies heeft in uw woning
  • het systeem volledig demonteerbaar is
  • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto