+31 (0)40-3041519 switch to EN USA

VERGUNNINGSVRIJE ZEILDOEK HORECA OVERKAPPINGEN

Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen – Vergunningsvrij – Op maat ontworpen – Stormvast – Geen lichtverlies

Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen

Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen zijn natuurlijk de ideale oplossing voor restaurants, bars, cafe’s en andere horeca ondernemingen. Bij de eerste zonnestralen gaat men al snel massaal op het terras zitten. Met een zonnezeil horecaoverkapping van Texstyleroofs zal uw terras ook met slechter ‘terrasweer’ ruimschoots gevuld zijn. Onze vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen zijn een sfeermaker bij uitstek en dragen bij aan de gewilde warme sfeer op het terras. Inmiddels zijn terrassen zo geliefd dat de buitentemperatuur een steeds kleinere rol speelt.

Design terrasoverkapping van zeildoek op maat

Wij geloven dat een sfeervolle terrasoverkapping die extra impuls kan zijn wat uw terras van de concurrent onderscheid. U kunt zich voorstellen dat een overkapt terras, aangekleed met sfeerverlichting en heaters er erg uitnodigend uitziet om plaats te nemen voor een hapje of drankje.

Het creëren van schaduw

Wij van Texstyleroofs zijn ons bewust van de behoefte aan schaduw van uw terrasgasten. In het bijzonder nu de zomers warmer worden en men graag zo lang mogelijk buiten zit. Een veel voorkomend probleem waar horecaondernemers tegenaan lopen is het verlies van licht in de zaak. Wij lossen dit op door gebruik te maken van dubbele kromming in al onze vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen. Met dubbele kromming bedoelen wij dat er ten alle tijden minimaal twee lage en twee hoge punten zijn. Deze vorming die in het textiel ontstaat zorgt ervoor dat het contact met de buitenlucht behouden wordt. Het behouden van de natuurlijke lichtinval in combinatie met het lichtdoorlatende textiel zijn redenen waarom veel mensen kiezen voor een Texstyleroofs zonnezeil horecaoverkapping. Verder wordt u als klant van begin tot eind betrokken bij het ontwerpen van uw persoonlijke design. Onze software stelt ons in staat om rekening te houden met de verschillende standen van de zon en de bijbehorende schaduwwerking. Zo is het mogelijk om met onze zonnezeil horecaoverkapping nauwkeurig te vast te stellen waar u wel of juist geen schaduw op het terras wilt hebben.

Stormvast design

Een ander groot voordeel van onze oplossing is het feit dat onze constructies stormvast zijn. Tot en met windkracht 12 kan u de overkapping probleemloos laten hangen. Dit zit hem in het design dat dermate goed ontwikkelt is zodat het textiel in zijn geheel meedeint en dus niet gaat klapperen in de wind. U kunt zich voorstellen dat dit voordelig kan werken bij het plotseling omslaan van het weer. Het is niet langer nodig om in de regen en hevige wind nog alle parasollen op te klappen. In plaats daarvan heeft u geen omkijken meer naar de overkappingsvorm aangezien deze tegen alle weersinvloeden bestand is.

Volledig waterdichte & zonwerende zonnezeil horecaoverkapping

Terrasoverkappingen van Texstyleroofs zijn volledig waterdicht. Verder bepaalt u zelf waar naartoe het water moet worden afgevoerd en dus waar de lage bevestigingspunten komen te hangen. Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen van Texstyleroofs zijn van boven naar beneden gestikt zodat er een verval ontstaat en het water alsmaar sneller naar beneden stroomt. Tijdens dit proces van ‘afwatering’ ontdoet het membraan zich van vuil en wordt dit afgevoerd naar de laagste bevestigingspunten. Vanwege dit design voldoet een tuinslang of regenbui vaak al om het textiel in goede staat te houden. Verder bieden al onze membranen volledige bescherming tegen zowel Infrarood (IR) als Ultraviolet (uv A en uv B) straling. Afhankelijk van de kleur kunnen de textiele tot wel 99% van de straling blokkeren. Met als gevolg dat men koel en veilig plaats kan nemen onder uw overkapping zonder zich te hoeven insmeren.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof
Installatie Texstyleroofs zeildoek carport

Vergunningsvrij bouwen

Texstyleroofs zijn tot en met de fundering volledig uitneembaar wat onze overkappingen vrijwel altijd vergunningsvrij maakt. Dit terwijl wij dezelfde voordelen kunnen bieden als vaststaande constructies. Verder zorgt dit ervoor dat het plaatsen van het membraan enkele weken na goedkeuring van het ontwerp kan worden gerealiseerd. Wij streven er naar het volledige proces van akkoord naar plaatsing binnen vijf weken te bewerkstelligen. Deze vergunningsvrije status geldt maakt dat al veel horecaondernemers hebben gekozen voor een Texstyleroofs zonnezeil horecaoverkapping.

Kenmerken van een  Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen?

 

Alle voordelen op een rij

 • Een eye-catcher voor iedere onderneming
 • Beschermt tegen alle weersinvloeden
 • Een maatwerk oplossing voor iedere buitenruimte
 • Waterdicht & stormvast
 • Creëert sfeer & comfort voor uw publiek
 • Eenvoudig te (de-)monteren
 • Beschermt tegen UV & IR straling
 • Omzetverhogend door uw klanten te omarmen met een onvergetelijke buiten ervaring.

 

Design

texstyleroofs-zonnezeil-terrasoverkapping-op-maat-design-overkapping

Ieder design van Texstyleroofs® is uniek. Uw design overkapping van zeil wordt volledig op maat ontworpen. De vorm bepaalt u samen met ons aan de hand van een uitgebreide 3D studie van uw omgeving en omliggende architectuur. Het zeildoek is 3D voorgevormd, daardoor oersterk en tegelijkertijd licht!

3D ontworpen

3D-schets-texstyleroofs-zonnezeil-terrasoverkapping-op-maat-design-overkapping

De design overkapping wordt in uw omgeving 3D ontworpen. We kunnen u vanuit allerlei posities laten zien welke zichten u behoudt en hoe het zicht wordt verfraaid! We houden rekening met alle aspecten om een goede beschutting te creëren: schaduwwerking, doorloophoogte, beschutting van de plaatsen waar wind en vuil vandaan komt, etc. Het geheel verfraait het aanzicht van uw woning en tuin aanzienlijk.

Hoogwaardige materialen

Texstyleroofs-lounge-overkapping-vlijmen-2019-hoogwaardige mast constructie

U bepaalt de materialen die gebruikt worden welke volledig naar wens in kleur gecoat kunnen worden. Het zeer lichte zeildoek kan in praktisch iedere gewenste kleur ontworpen worden. Na 4 tot 6 weken heeft u uw design overkapping in uw tuin staan. Stormvast! Wenst u er tevens verlichting aan toe te voegen? Dat kan, u creëert daarbij sfeer en comfort!

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u het schaduwdoek wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zonnezeil horecaoverkapping?

 • U kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek