+31 (0)40-3041519 switch to EN USA

 

 

 

 

Membraan zeiloverkapping

Op maat

De membraan zeiloverkapping op maat van Texstyleroofs®, voor sfeer, comfort en een waterdichte verlenging van uw buitenleven. U wenst veel licht in uw woning te houden, maar toch een overkapping? U krijgt geen vergunning, maar wenst uw terras toch te overkappen? U zoekt design? flexibiliteit om de gehele overkapping te demonteren als de donkere dagen naderen?

Lichtdoorlatende en architectonisch verantwoord

De Texstyleroofs® zeiloverkapping is zeer lichtdoorlatend. Dankzij de architectonische vormgeving, krijgt het membraan sterkte en creëren we tegelijkertijd een design-oplossing in uw omgeving. Dankzij de gekromde vormgeving van de zeiloverkapping bieden we veel functionaliteit. Er wordt daarbij gelet op schaduwwerking, lichtinval in uw woning, zichtlijnen van binnen naar buiten en afvoer van het water en vuil.

Design terrasoverkapping van zeildoek op maat

De zeiloverkappingen van Texstyleroofs® worden met de allerhoogste precisie ontwikkeld. Dankzij onze gepatenteerde rekenmethode, wordt het membraan tot in de hoogste perfectie uitgewerkt. Indien de distributie van de spanning in het zeil is verwerkt tot een snijplan, wordt deze in de Texstyleroofs® zeilmakerij met uiterste nauwkeurigheid lasergesneden. Na de hoogwaardige afwerking wordt het membraan op uw locatie gehesen.

Eenvoudig demontabele zeiloverkapping op maat,
toch stormvast

Het hijsen van de zeiloverkapping op maat op uw locatie, is eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Wij leren u hoe u binnen 5 minuten de zeiloverkapping demonteert. Het op- en ontspannen van het systeem vindt eenvoudig plaats door de verplaatsing van uw gewicht. Door de 3D vorming van het zeildoek (membraan) zijn de krachten op de constructie zeer minimaal en creëert u in een handomdraai een stormvaste overkapping.

De Texstyleroofs® membraan zeiloverkappingen op maat brengen naast een comfortabele en overkapte ruimte, de sfeer en romantiek van binnen naar buiten. Met de toevoeging van sfeervolle verlichting en energiezuinige warmtebronnen, bent u verzekerd van een comfortabele overkapping volledig in architectuur met uw woning en tuin!

De membraan zeiloverkappingen zijn ook uitermate geschikt als carport. Vergunningsvrij en architectonisch verantwoord 1 of meerdere auto’s beschutten? Zeiloverkapping als carport.

 

Van traditie naar trendy
Vergunningsvrije terrasoverkapping van zeildoek op maat

De design overkapping van Texstyleroofs® wordt sinds 2003 volledig door henzelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Steeds onstaan er weer nieuwe verrassende ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct levert dan ook hét alternatief op de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is honderd procent stormvast en toch semi-permanent en volledig demontabel. De zonnezeil systemen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of monumentale panden in de steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt veeleisender. Men wil niet enkel genieten van het buitenleven, maar wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design binnenshuis te kopiëren naar het buitenleven. Texstyleroofs® deed onderzoek:

 • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
 • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
 • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
 • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
 • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
 • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%

Texstyleroofs® Design Center

Foto 3d rendered3 van Texstyleroofs

Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Texstyleroofs® Design Center in Eindhoven. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. Uw omgeving. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de ‘Texstyleroofs® Art Engineer’ aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zonnezeil horecaoverkapping?

 • U kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

zeiloverkapping terras particulier 2019
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Texstyleroofs zeildoek carport overkapping vlijmen particulier 2019
zeildoek carport overkapping particulier 2019
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louge overkapping van zeildoek