+31 (0)40-3041519

 

 

 

 

uw specialist in design overkapping van zeildoek

Texstyleroofs® – In 2003 opgericht met het idee van exclusieve en flexibele overkappingsvorm. Sterk beïnvloed door de noodzaak om aan kubistische woningen de uitdaging aan te gaan, is het R&D proces gestart. Tot op de dag van vandaag nooit meer geëindigd. Op basis van de bekende zeilarchitectuur is de basis gelegd voor een oplossing voor small business en particulier om een semi-permanente overkappingsvorm in gewenst design te ontwikkelen.

Focus op productontwikkeling

Van 2003 tot 2010 heeft de primaire focus gelegen op het verbeteren en innoveren van de bestaande technieken. Texstyleroofs® heeft daarmee het top systeem van de markt in haar handen. De solide kennis en de gedegen continuerende ontwikkelingen geven de mogelijkheid alle mogelijke designs en vormen aan te nemen. Texstyleroofs® is de meest individuele oplossing die u in Europa kunt vinden.

Design terras overkapping of carport

Dit designproduct kan gebruikt worden als terrasoverkapping, luifel, (zomer)carport of overdekte ingang tot een woning of gebouw. Het systeem is stormvast maar toch semi-permanent en demontabel.

 

Design overkapping met zeil doek gecombineerde zonnezeilen

In 2010 spreidde Texstyleroofs® haar vleugels. Met een vernieuwende blik op ondernemen in de markt van zonwering en overkappingen, brengt Texstyleroofs® meer teweeg in de markt dan ze zelf op voorhand hadden kunnen bedenken. “Met een strenge bewaking op de exclusiviteit en authenticiteit van het product, bouwen we aan een marketing om iedereen in onze doelgroep bekend te maken met de schoonheid van een ‘Texstyleroof®’ en de belevenis die daar voor hen bij hoort.”

Belangrijk gegeven is het feit dat Texstyleroofs® zelf actief haar klanten zal bedienen. Ons partnernetwerk ondersteunt in eerste instantie met de levering en de montage van de design overkappingen. Op die manier zijn we in staat om door geheel Nederland en België onze klanten tijdig te kunnen laten genieten van een frisse beleving in de warme zomerdagen en een warm en comfortabel gevoel als het weer even niet mee zit!

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u het schaduwdoek wilt plaatsen. Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

 

u kiest voor exclusiviteit
op maat voor u wordt ontworpen
vergunningsvrij geplaatst mag worden
geen lichtverlies heeft in uw woning
het systeem volledig demonteerbaar is
het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto