+31 (0)40-3041519

 

 

 

 

De werkwijze

Hoe we te werk gaan is vrij eenvoudig. Voor het realiseren van een zonnezeil als overkapping voor uw terras of carport, nemen we u volledig aan de hand. Wij begeleiden u door het proces om te komen tot de zeiloverkapping voor uw omgeving. Of het zonnezeil nu vast aan de woning wordt geplaatst, of vrijstaand als lounge overkapping in de tuin, aan de hand van een 3D studie begeleiden we u door uw bekende omgeving en creëren we sfeer, comfort en romantiek voor uw buitenleven.

1. Foto van uw locatie/span>

Na een persoonlijk gesprek bij u op locatie worden de architectonische en functionele wensen besproken en worden de foto’s genomen van de omgeving. Daarbij wordt rekening gehouden met het kleinste detail om te komen tot een realistische weergave van uw belevingswereld.

 

2. 3D studie op maat

De Texstyleroofs® Architect tovert de foto’s van uw locatie om naar een realistische 3D weergave. Meerdere voorstellen worden u gepresenteerd. Samen met u ontwerpen op uw locatie uw droom overkapping. U waant zich in uw nieuwe omgeving, het is op dit moment echter nog animatie. Nog even wachten…

 

3. Uw 3D wereld

Gezamenlijk met de Texstyleroofs® Architect aan uw zijde, worden de verschillende voorstellen besproken en afgewogen. bij u op locatie wordt de laatste hand gelegd aan ‘uw’ zonnezeil, ‘uw Squaricle’. Na uw goedkeuring, wordt de definitieve 3D studie in productie genomen. Nog even de materiaalkeuze bepalen.

 

4. Kleur en materiaalkeuze

U kiest de materialen en kleuren die het beste passen bij uw wensen, omgeving en architectuur. Uiteraard adviseren we u op een kundige wijze. Het zeildoek is in vele kleuren beschikbaar, als ook dat u de masten in iedere gewenste RAL kleur kunt laten coaten. Ongeveer 4 weken na opdracht kunt u genieten van uw Texstyleroofs® Design overkapping onder het genot van een heerlijke champagne of een lekker wijntje.

 

5. ± 4 weken later, uw zonnezeil als overkapping

Texstyleroofs® vervaardigt alle materialen vanuit haar eigen fabriek. Als op de materialen op maat zijn vervaardigd, wordt de basis (de bevestigingen) op uw locatie geïnstalleerd door een kundig team. Dankzij technologische ondersteuning vindt er een 3D meting plaats van de bevestigingspunten op uw locatie. De engineer van Texstyleroofs® verwerkt deze gegevens tot een 3D voorgevormd zeildoek. Na ongeveer twee tot drie weken na plaatsing van de bevestigingen wordt het zonnezeil als design overkapping op uw locatie geïnstalleerd.

 

Individuele materialen

De veelzijdigheid in keuze van vorm, maar ook in de keuze van materialen, kenmerken de overkapping van Texstyleroofs®. De basis van alle materialen is dat ze om kunnen gaan met de krachten dat het systeem verdeelt. Daarentegen is ieder element te verkrijgen in een RAL kleur naar keuze. Uiteraard biedt het geanodiseerd aluminium ook een prachtige toevoeging in uw omgeving. Ook het zeildoek is van hoogwaardig materiaal. De kleurkeuze is veelzijdig van wit, tot zilvergrijs, van taupe tot mediterraans, van grafiet tot aan zwart. Het design is veelzijdig, maar uiteindelijk uw keuze.

 

Van traditie naar trendy

De design overkapping van Texstyleroofs® wordt sinds 2003 volledig door henzelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Steeds onstaan er weer nieuwe verrassende ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct levert dan ook hét alternatief op de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is honderd procent stormvast en toch semi-permanent en volledig demontabel. De zonnezeil systemen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of monumentale panden in de steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt veeleisender. Men wil niet enkel genieten van het buitenleven, maar wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design binnenshuis te kopiëren naar het buitenleven. Texstyleroofs® deed onderzoek:

  • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
  • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
  • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
  • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
  • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
  • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%

Texstyleroofs® Design Center

Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Texstyleroofs® Design Center in Eindhoven. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. Uw omgeving. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de ‘Texstyleroofs® Art Engineer’ aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

 

u kiest voor exclusiviteit
op maat voor u wordt ontworpen
vergunningsvrij geplaatst mag worden
geen lichtverlies heeft in uw woning
het systeem volledig demonteerbaar is
het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto