+31 (0)40-3041519 switch to Dutch USA

TESTYLEROOFS ZEILDOEK OVERKAPPINGEN

Vergunningsvrij - Op maat ontworpen - Stormvast - Geen lichtverlies - Design & exclusief

Met een Texstyleroofs terrasoverkapping kiest u voor een unieke uitstraling voor iedere setting. Voor ruimtes tot en met 120 vierkante meter weten wij met onze overkappingen sfeer te creëren die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. De verschillende add-ons als heaters en led-verlichting maken het mogelijk dat u zowel overdag als ’s avonds de ultieme beleving kan realiseren. Ondanks de grootte van de overkapping is het vooralsnog ten alle tijden mogelijk de overkapping af te halen.

Vaak is een garage onderdeel van de woning en wordt deze gebruikt voor allerlei doeleinden, behalve het beschermen van uw auto. Een carport is een erg functionele oplossing om beiden te kunnen doen. Uw auto wordt beschermd tegen alle weersinvloeden. Zo zal u nooit meer in een oververhitte auto te hoeven stappen en is krabben verleden tijd. Verder is de carport vanwege het demontabele karakter ten alle tijden vergunningsvrij te plaatsen.

Deze pagina is voor u bedoelt als een open ruimte of binnenplaats wilt overkappen. Wij plaatsen masten zelf wat ons in staat stelt Texstyleroofs vrijstaand te plaatsen. Ideaal als u een stuk grond van schaduw wilt voorzien met een stevige overkappingsvorm. Ondanks de plaatsing in de vrije ruimte gaat dit namelijk  niet ten koste van het stormvaste design. Tot en met windkracht 11 kan u de vrijstaande overkapping probleemloos laten hangen.

Bent u eigenaar van een hotel, restaurant of cafe is de volgende pagina voor u bestemd. Wij zijn ons bewust van de vele eisen waaraan een overkappingsvorm moet voldoen bij een horecagelegenheid. Een groot voordeel van onze oplossing is dat deze vergunningsvrij te plaatsen is. Verder beschikt onze software over de mogelijkheid om te laten zien hoe de zon en de daarbij komende schaduwlijnen zich gedragen op uw terras.

Algemene functies

Elke overkappingsvorm begint met een idee, behoefte of probleem. Vanwege de eindeloze mogelijkheden van onze designs vinden wij vrijwel altijd de passende oplossing. Al meer dan tien jaar voorziet Texstyleroofs woningen, restaurants en openbare plaatsen van overkappingen. Elk project is anders en wij zijn dan ook van begin tot eind nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces. Door heldere communicatie en de nodige ervaring sluiten onze designs probleemloos aan op uw behoeftes. Wij spreken van de nieuwe revolutie in overkappingen waarin wij streven naar de meest sfeervolle en functionele overkappingsvorm. Onze designs zijn altijd volledig op maat ontworpen waarbij eenvoud en functie centraal staan. Een Texstyleroof is de perfecte oplossing als u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst. De overkappingen zijn ten alle tijden binnen tien minuten af te halen zonder hulp van anderen. Dit maakt Texstyleroofs semi-permanent terwijl wij dezelfde voordelen bieden als een permanente oplossing.

 

Vrijblijvend consult:

Mocht u interesse hebben neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten komen persoonlijk bij u langs om u te voorzien van een vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek zal worden gekeken naar wat u zoekt en hoe wij van dienst kunnen zijn met ons product. Dit doen wij aan de hand van drie á vier designs om een impressie te geven van de verschillende mogelijkheden. Verder stelt onze software ons in staat op locatie wijzigingen door te voeren naar uw persoonlijke voorkeur. Bent u geïnteresseerd maar nog niet overtuigd om een afspraak in te plannen? Geen zorgen, wij zijn zes dagen in de week van 9:00 tot 20:00 bereikbaar om u telefonisch of per mail te woord te staan. Dit contact is ook ten alle tijden geheel vrijblijvend.

Om het proces voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben wij gekozen voor een indeling van vier verschillende categorieën. Op één van de volgende vier pagina’s zal zo nauwkeurig mogelijk worden beschreven wat de betreffende oplossing te bieden heeft. Deze categorieën zijn de terrasoverkapping, de carport, de vrijstaande overkapping of de horeca overkapping.

Mocht het voorkomen dat u zich niet kan vinden in één van de bovenstaande categorieën, neem dan vooral contact met ons op. Telefonisch of per mail kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Verder kan het volgens ons geen kwaad een specialistisch perspectief op te vragen voor een specifiek probleem. Wij betrekken u graag in dit proces zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen die aansluit op uw behoeftes.