+31 (0)40-3041519 switch to EN USA

 

 

 

 

Wat is een Texstyleroof Design overkapping?

Met behoudt van esthetiek, architectuur en een ‘touch of design’ produceert en levert Texstyleroofs® dé op maat design overkapping van 2015: Het Texstyleroofs® zonnezeil systeem of eenvoudiger gezegd: uw design overkapping! Het is eenvoudig: Wilt u meer weten, klik dan op de onderstaande knop om uw gratis 3D studie aan te vragen.

Uw comfort van binnen naar buiten

Binnenshuis is er de laatste jaren meer en meer aandacht gegeven aan de karakteristieken van sfeer, emotie of beleving die men zelf wil creëren. Dat moet ook mogelijk zijn bij het verplaatsen van de leefomgeving van binnen naar buiten. Dat is het credo van Squaricles. Heerlijk op het terras genieten van de prachtige lente en zomer. Precies zoals je dat ook doet als de winter haar intrede doet; maar dan binnen in de ingerichte huiskamer bij de openhaard. Die romantiek, sfeer en beleving die we in het huis hebben, moet doorgetrokken worden naar de plek waar we buiten willen genieten. Uw outdoor living in optima forma met de design zeil overkapping van Texstyleroofs®.
Design overkapping van zeildoek

Zonnezeil en design overkapping
van Texstyleroofs®

Zonnezeil systemen van Texstyleroofs® zijn bedoeld voor consumenten die kiezen voor exclusieve design producten. Deze design overkappingen zijn uitermate geschikt in exclusieve zakelijke omgevingen zoals: horeca, wellness centra, conferentieoorden, golfclubs en openbare locaties. Neem eens een kijkje in ons portfolio of bezoek één van onze referenties om de ervaring live te kunnen beleven. De design overkappingen zijn zeer verrassend en breed inzetbaar. Een Texstyleroof® heeft naar onze bescheiden mening ‘architectonisch’ toegevoegde waarde en geeft een extra cachet aan uw omgeving. Het is maatwerk en duidelijk anders dan anders. Het zijn exclusieve overkappingen die een omgeving veel comfortabeler maken.

 

Uw omgeving wordt in de kleinste detail uitgewerkt door één van onze top architecten. Uw ontwerp is volledig afgestemd op uw wensen en is daarom exclusief en zeer individueel. U bepaalt immers het volledige design van uw Texstyleroof®.

Texstyleroofs® betekent luxe en daarmee ook comfort. De onderdelen van de Texstyleroofs® zonnezeil systemen hebben allen hun oorsprong uit de top van de zeilwereld. De masten vervaardigd van RVS 316 of geanodiseerd aluminium passen zich direct aan de omgeving aan en zijn voorzien van een uniek spansysteem. Alle materialen kunnen tevens naar wens in kleur gecoat worden.

Minimalisme van een Texstyleroof® voert zich door in alle componenten van de design overkapping. Het zeilmateriaal is lichtdoorlatend en tegelijkertijd oersterk! Deze unieke combinatie zorgen zowel voor stormvastheid als voor een luchtige sfeer onder het systeem.

Heeft u een Texstyleroof® eenmaal in uw omgeving, dan is het binnen de kortste keren één met uw omgeving. U brengt rust en romantiek naar uw omgeving.

Van traditie naar trendy
Vergunningsvrije terrasoverkapping van zeildoek op maat

De design overkapping van Texstyleroofs® wordt sinds 2003 volledig door henzelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Steeds onstaan er weer nieuwe verrassende ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct levert dan ook hét alternatief op de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is honderd procent stormvast en toch semi-permanent en volledig demontabel. De zonnezeil systemen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of monumentale panden in de steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt veeleisender. Men wil niet enkel genieten van het buitenleven, maar wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design binnenshuis te kopiëren naar het buitenleven. Texstyleroofs® deed onderzoek:

 • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
 • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
 • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
 • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
 • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
 • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%

Texstyleroofs® Design Center

Foto 3d rendered3 van Texstyleroofs

Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Texstyleroofs® Design Center in Eindhoven. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. Uw omgeving. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de ‘Texstyleroofs® Art Engineer’ aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zonnezeil horecaoverkapping?

 • U kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek