+31 (0)40-3041519 switch to EN USA

 

 

 

 

Het bedrijf Texstyleroofs

 

Texstyleroofs® – In 2003 opgericht met het idee van exclusieve en flexibele overkappingsvorm. Sterk beïnvloed door de noodzaak om aan kubistische woningen de uitdaging aan te gaan, is het R&D proces gestart. Tot op de dag van vandaag nooit meer geëindigd. Op basis van de bekende zeilarchitectuur is de basis gelegd voor een oplossing voor small business en particulier om een semi-permanente overkappingsvorm in gewenst design te ontwikkelen.

Focus op productontwikkeling

Van 2003 tot 2010 heeft de primaire focus gelegen op het verbeteren en innoveren van de bestaande technieken. Texstyleroofs® heeft daarmee het top systeem van de markt in haar handen. De solide kennis en de gedegen continuerende ontwikkelingen geven de mogelijkheid alle mogelijke designs en vormen aan te nemen. Texstyleroofs® is de meest individuele oplossing die u in Europa kunt vinden.

Design overkapping van zeildoek

Texstyleroofs
Ready to take off!

Innovatie is één van de strategische pijlers van Texstyleroofs®. Zij doet haar naam als marktleider eer aan door voorop te lopen in ontwikkelingen van solartechnieken. Stelt u zich voor dat uw elektrisch aangedreven auto beschut staat onder een Texstyleroof® als carport, waarbij de kosten voor het laden van de auto beschikbaar worden gesteld door moeder natuur en een klein beetje hulp van Texstyleroofs®? Met de verdere internationalisatie op het programma, een gedegen bedrijfsfilosofie en het uitbouwen van marktleiderschap door innovatie, is Texstyleroofs® ‘Ready for take off’.

 

Van traditie naar trendy
Vergunningsvrije terrasoverkapping van zeildoek op maat

De design overkapping van Texstyleroofs® wordt sinds 2003 volledig door henzelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Steeds onstaan er weer nieuwe verrassende ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct levert dan ook hét alternatief op de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is honderd procent stormvast en toch semi-permanent en volledig demontabel. De zonnezeil systemen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of monumentale panden in de steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt veeleisender. Men wil niet enkel genieten van het buitenleven, maar wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design binnenshuis te kopiëren naar het buitenleven. Texstyleroofs® deed onderzoek:

 • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
 • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
 • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
 • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
 • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
 • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%

Texstyleroofs® Design Center

Foto 3d rendered3 van Texstyleroofs

Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Texstyleroofs® Design Center in Eindhoven. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. Uw omgeving. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de ‘Texstyleroofs® Art Engineer’ aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zonnezeil horecaoverkapping?

 • U kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek