Een textiele overkapping aan huis

Heerlijk genieten van het buitenleven ook in voorjaar en najaar? Een barbecue organiseren die nooit in het water valt? Met een textiele overkapping aan huis van Texstyleroofs creëert u extra ruimte en comfort. Verder is regen of  een teveel aan zon op uw terras geen spelbreker meer.

Textiele overkapping aan huis: Meer woongenot en comfort aan huis

Met een overdekt terras geniet u langer van het buitenleven op een manier die u het beste past. Met een textiele overkapping aan huis van  Texstyleroofs  ontwerpt, produceert en plaatst,  u wooncomfort buiten. De luxe overkapping aan huis biedt de nodige bescherming, ook aan uw tuinmeubelen. U kunt nu eindelijk investeren in een mooie set loungemeubelen en van uw terras een verlengde maken van uw woonkamer met alle sfeer en comfort die u wenst. Een heerlijke plek aan huis om te barbecueën of te borrelen met familie of vrienden. Met verlichting en een aankleding met kussen, fleecedekens en andere accessoires maakt u van uw terras een heerlijke plek om samen te genieten.

Textiele overkapping aan huis: Lichtdoorlatend en op maat

Door modellering van onze zeiloverkappingen op maat, houden we uiteraard rekening met de lichtinval in uw woning. U hoeft niet bang te zijn voor veel lichtverlies. Onze textiele overkappingen worden gemaakt van UV werend doch lichtdoorlaten materiaal. Een en ander hangt natuurlijk ook af van de kleur van uw keuze. Een donkere kleur zal minder licht binnen laten dan een wanneer u kiest voor een lichte kleur. Bij Texstyleroofs heeft u de keuze uit 20 kleuren: er zit altijd een kleur bij die u het beste past en het meeste aan staat. Door de vorming van uw persoonlijke zonnezeil overkapping op maat, kunnen we bij het ontwerpen van uw overkapping rekening houden met al uw wensen en eisen, zo ook lichtinval en schaduwwerking. Met behulp van een 3D design dat is afgestemd op uw  situatie kunnen we u exact laten zien hoe bij u op uw terras aan huis de zon- en schaduwlijnen zijn. De krommingen waaraan u een originele Texstyleroofs herkent, geven niet alleen een beschut, maar ook bijzonder ruimtelijk gevoel: een Texstyleroofs omarmt u als het ware. Buiten eten, drinken en feesten kan voortaan altijd, van de vroege lente tot diep in de herfst!

zeiloverkapping-design-overkapping-op-maat-ontworpen-terrasoverkapping-schaduwdoek-zonnezeil

De veelzijdigheid van een textiele overkapping aan huis

Niet alleen een terras aan huis, maar ook een carport aan huis moet bij de stijl van uw woning passen. Met een terras of carport die qua architectuur past bij uw woning, tilt u uw woning naar een hoger niveau. Een carport bouwen is per definitie maatwerk. De afmetingen en kleur moeten passen bij uw woning en omgeving en daarnaast uiteraard ook nog eens functioneel zijn. Bij Texstyleroofs staan de wensen van onze klanten op 1 en is niets standaard. Samen met u ontwerpen we de carport die het beste bij u past; maatwerk in optima forma.

zeiloverkapping-carport-overkapping-zeildoek-vergunningsvrij-auto-zonder-verginning
Hieronder kort de voordelen van een carport op een rijtje:

 • Bescherming van uw auto(’s) tegen alle weersomstandigheden
 • Minder roestvorming door het open karakter van een carport van zonnedoek
 • Nooit meer ijs krabben in de winter
 • Geen oververhitte auto om in te stappen in de zomer
 • Ook te gebruiken voor stalling van fietsen en bromfietsen
 • Ook voor campers en caravans een ideale oplossing omdat u met een carport uw voertuig dicht bij huis kunt stallen en u geen externe ruimte op een andere plaats hoeft te huren

Textiele overkapping aan huis: Genieten onder de sterrenhemel

In de tuintrend van afgelopen jaren past dat steeds meer mensen van hun tuin een verlenging maken van hun woning, met alle luxe en comfort die daarbij hoort. Men wil zoveel en zo lang mogelijk ook buiten kunnen genieten van al hetgeen het buitenleven heeft te bieden. Outdoor living staat hoog op onze agenda. Een glaasje wijn of champagne na een dag hard werken, smaakt nog lekkerder in bijvoorbeeld je eigen jacuzzi in de tuin. Heerlijk ontspannen onder de sterrenhemel mét bubbels ín de bubbels. Met een Texstyleroofs textiele overkapping geniet u van uw eigen spa in de tuin in zomer en winter, het hele jaar rond. Niet alleen beschermt onze overkapping u tegen de weersinvloeden, maar ook tegen inkijk van bijvoorbeeld buren of passanten. Privacy gegarandeerd.
Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Enthousiast geworden?

Wanneer ook u graag van uw buitenruimte een volwaardige en stijlvolle ruimte wenst te maken met alle luxe en comfort die ook binnen in uw woning ervaart, dan denken wij bij Texstyleroofs graag met u mee. Met behulp van slechts een zestal foto’s van de buitenruimte die u wenst te overkappen en de omgeving waarin u deze overkapping wenst te plaatsen, ontwerpen wij snel en geheel op maat een overkapping die bij u past. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is ons te contacten. Dat kan telefonisch of door middel van het invullen van het contactformulier. Onze membraanspecialisten staan u graag te woord

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

zeiloverkapping terras particulier 2019
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Texstyleroofs zeildoek carport overkapping vlijmen particulier 2019
zeildoek carport overkapping particulier 2019
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louge overkapping van zeildoek