+31 (0)40-3041519 switch to Dutch USA

 

 

 

 

Individueel design

3D design op maat

U bepaalt het design van uw overkapping. Dankzij de zeer uitgebreide 3D studies van Texstyleroofs®, wordt het beeld van uw design overkapping goed duidelijk. Er wordt veel aandacht gespendeerd aan het individuele design van uw overkapping of zonnezeil systeem. Aan de hand van foto’s van uw locatie lopen we samen met u door een 3D wereld van uw woning, uw tuin en uiteindelijk uw overkapping. Samen met u worden al uw individuele wensen besproken. Welk zicht wilt u behouden? Waar dient het water af te lopen? Hoeveel schaduw wenst u op welk tijdstip op uw terras? Dankzij de 3D vorm zijn de overkappingen van zeil, uitermate functioneel.

Individuele materialen

De veelzijdigheid in keuze van vorm, maar ook in de keuze van materialen, kenmerken de overkapping van Texstyleroofs®. De basis van alle materialen is dat ze om kunnen gaan met de krachten dat het systeem verdeelt. Daarentegen is ieder element te verkrijgen in een RAL kleur naar keuze. Uiteraard biedt het geanodiseerd aluminium ook een prachtige toevoeging in uw omgeving. Ook het zeildoek is van hoogwaardig materiaal. De kleurkeuze is veelzijdig van wit, tot zilvergrijs, van taupe tot mediterraans, van grafiet tot aan zwart. Het design is veelzijdig, maar uiteindelijk uw keuze.

 

Van traditie naar trendy

De design overkapping van Texstyleroofs® wordt sinds 2003 volledig door henzelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Steeds onstaan er weer nieuwe verrassende ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct levert dan ook hét alternatief op de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is honderd procent stormvast en toch semi-permanent en volledig demontabel. De zonnezeil systemen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of monumentale panden in de steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt veeleisender. Men wil niet enkel genieten van het buitenleven, maar wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design binnenshuis te kopiëren naar het buitenleven. Texstyleroofs® deed onderzoek:

 • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
 • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
 • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
 • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
 • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
 • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%

Texstyleroofs® Design Center

Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Texstyleroofs® Design Center in Eindhoven. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. Uw omgeving. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de ‘Texstyleroofs® Art Engineer’ aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

 • U kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto