+31 (0)40-3041519

 

 

 

 

Texstyleroofs® Design

Een zonnezeil op maat

Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Texstyleroofs® Design Center. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de Texstyleroofs® designer aan uw zijde, helpen wij u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. U bepaalt samen met ons de vorm, de zichtlijnen, de schaduwwerking, de materialen, etc. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met een design overkapping van Texstyleroofs®.

Uw foto’s

Wij ontvangen graag een aantal foto’s van uw omgeving. Dankzij Google Maps oriënteren wij ons in uw omgeving.

 

3D studie

Deze foto’s worden in ons Texstyleroofs® Design Center omgebouwd tot een Restoreware 3D studie.

 

Uw design zonnezeil

Een aantal weken later, geniet u van het buitenleven met een design overkapping van Texstyleroofs® .

 

Design & Architectuur

De masten zijn van de hoogste kwaliteit RVS of Aluminium. De karakteristiek van het materiaal is dat het de beleving van de omgeving aanneemt. De masten zijn voorzien van een gepatenteerd spansysteem waarmee de grote krachten opgevangen kunnen worden en de stormvastheid gegarandeerd kan worden. Het spansysteem zit in de mast verwerkt waardoor het minimalisme van het systeem wordt gewaarborgd.

Bovendien levert Texstyleroofs® een aluminium versie van de mast waarbij het een nautischer karakter krijgt. De masten zijn te voorzien van LED verlichting welke in een latere fase gevoed kan worden door de zonne-energie dat het doek opwekt. Voor meer informatie omtrent deze ontwikkeling, verwijzen we u naar onze innovatiestrategie. Vanuit de filosofie dat er energie opgewekt kan worden is de toepassing veel breder dan louter verlichting. Texstyleroofs® biedt in de toekomst ook de mogelijkheden voor toepasbare heaters, audio installaties en verlichting, welke uiteraard gevoed worden vanuit de zonne-energie welke het systeem opvangt.

 

Uiterste finesse

Het membraan zonnezeilsysteem van Texstyleroofs® maakt gebruik van de meest hoogwaardige materialen beschikbaar. De materialen komen voort uit de top van de zeilwereld. De combinatie van het minimalisme in design en de sterkte van de materialen zorgen voor een stormvaste oplossing. Het basis principe voor Texstyleroofs® is de gedachte dat alles gebeurt vanuit de optiek van minimalisme. Zo zijn alle componenten gebaseerd op het feit dat het handzaam dient te blijven. Voor de installatie van een Texstyleroof® komen er geen zware machines aan te pas. De gecertificeerde mensen van Texstyleroofs® voeren de werkzaamheden volledig handmatig uit.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

 

u kiest voor exclusiviteit
op maat voor u wordt ontworpen
vergunningsvrij geplaatst mag worden
geen lichtverlies heeft in uw woning
het systeem volledig demonteerbaar is
het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto